Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję pięknych 2 kresek i wyników bety
A ja wpadłam dzisiaj się pożegnać wczorajsze objawy utwierdziły mnie w tym, że na pewno tym razem się udało i poszłam na betę. Wynik 0,1 jest nawet poniżej normy dla nieciężarnych, więc wykreślcie mnie z jutrzejszego testowania... Kolejny raz sobie z mężem popłakaliśmy nad głupią kartką z wynikami i teraz już wiem na pewno, że nie nadaję się zupełnie do niczego skoro nie wychodzi mi nawet tak naturalna i prosta patrząc na ciąże matek pijących, palących, ćpających czy nastolatek rzecz jaką jest poczęcie i urodzenie dziecka... Od poniedziałku zaczynam działać z papierami rozwodowymi, bo nie mogę pozwolić, żeby ktoś kogo tak bardzo kocham tak przeze mnie cierpiał... Najchętniej schowała bym się gdzieś i już nigdy nie wyszła...
Dziękuję Wam za wspaniałe chwile, wsparcie i dobre słowoStarania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
Lottie wrote:Wiele razy już myślałam i nawet Mu kiedyś o tym powiedziałam, że byłby szczęśliwszy z inną kobietą, zdrową, mogącą urodzić Mu dziecko... Nie to co ja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 13:06
-
Lottie nawet tak nie mysl.rzejdziecie przez to razem juz dwa razy udalo ci sie zajsc wiec zajdziesz onownie i fasolinka sie utrzyma.ja w to wierze.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;