Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBibi1 wrote:Dziewczynyyy pomocy bolą mnie jajniki jak nie wiem co....
dzisiaj 4 dzien brania clo
czy wie ktoraś cos na ten temat, nigdy wczesniej clo nie brałam
Ja tak mialam przy pierwszym cyklu z clo...nie moglam chodzic... lekarz uspakajal mnie bo to znaczy ze clo robi swoje i mialam wtedy owulacje w 8 dcBibi1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bibi, spokojnie, clo pobudza jajniki, więc może trochę boleć. Ja wprawdzie tylko czasami miałam kłucie, ale każdy organizm jest inny.
Oto mój dzisiejszy test owulacyjny
https://zapodaj.net/5fbbe1ec719cc.jpg.html
Niby negatywny, ale gdy miałam owulka potwierdzoną, to wcale mocniejszy nie był. Wczoraj mega skok, dziś znowu spadek i co ja mam o tym wszystkim myśleć ?Bibi1 lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:A jakos na maila mozna? Da sie ich przekabacic? Albo zeby ktos odebral? Nie wiem czy tak dlugo w polsce bede..
Ja nigdy nie odbieram osobiście od razu. Leżą i leżą aż ide na następne badania to odbieram. Zawsze na bieżąco sprawdzam wynik w internecie na stronie www.diag.pl . Być może u Ciebie też tak można. Zapytaj panią u której odbiera się badania. Mi założyli tam konto i wszystkie wyniki na bieżąco są do wglądu -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Bibi, anusiak, dziś niby 14 dc... więc terminowo zgadzałoby się że owulacja się zbliża..
a plamienia to pewnie po odstawieniu limeticu albo faktycznie po stosunku. nie są mocne... a ja to wzięłam za @.
w weekend gwałcę chłopa i czatujemy na owu
to przeciez też mogły byc plamienia okołoowulacyjnemarzymisie, Pianistka lubią tę wiadomość
-
Bibi1 wrote:Ja miałam TSH 3,6 jak zaszłam w ciążę z synkiem
Pianistka nie wiem a może owulacja się zbliża mimo tych krwawień??
Słyszałam kiedyś że i nawet w miesiączce może być owu....
Ja w maju mialam tsh 2.15. W czerwcu robilam inne badania i postanowiłam znów tsh zbadać i wyszlo 1.58.
Widać jak może się wahać (a nic nie brałam).
Teraz nie wiadomo jakie jest. Zbadam na przełomie września i października. -
Czesc kochane ja mialam w tym cyklu poprostu wszystko olac ale raczej nie bede potrafila ten miesiac jest super i jeszcze przed chwila dzwonil moj M ze dostal prace duzo lepsza od poprzedniej i blizej domu
Poprosze kochane o wpisanie mnie na 1 wrzesniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 10:55
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Pianistka wrote:Troche watpię bo raz ze nigdy nie miałam, dwa to jest lekkie krwawienie i juz drugi dzien a trzy to do owulacji jeszcze kilka dni
Dlatego nazywa się okołoowulacyjne a nie owulacyjne
Zawsze może być ten pierwszy raz, organizm się zmienia zwłaszcza po ciąży.
Ed. To masz "żywą" krew?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 11:21
SusannaDean lubi tę wiadomość