Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis mialam bardzo mily dzien-kolezabka przyjechala nivy na kawe i zapowiadala sie a ru za nia wchodzi jeszcze jedna i kolejna z zaleglymi inieniniwo-urodzinowymi zy zeniami z plackiem lodami i lechem free.taki mam zaciesz ze szok
Sussane co sie stalo w tej pracy?bedzie dobrze.
Marcia witaj na wrzesniowkach ale poki nie ma @ to ja trzymam kciukasyDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Cześć misiaczki Jak mnie dziś nie wkur. w pracy to szok...każdy po kolei dodał i przelała się czara
Ale pije piwko niedługo mąż będzie i będzie winka trochę a dziś ta pełnia mojaSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam pracę z ludźmi, w obsłudze Ale dziś mi dali popalić ha ha wkurzenie na maksa ale już jest chillout jedno piwko dla kogoś kto mało pije i już puściłam "akcent" na youtube prosze się nie śmiać.....ha ha uwielbiam to aż strach, ze jestem zwolenniczką muzyki heavy i mocniejszej a tu takie cooooś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marciaa, szczerze mówiąc o niedoczynności dowiedziałam się przypadkowo. Podczas badań hormonalnych w szpitalu wyszło mi za wysokie tsh. Poszłam do endo. Zrobiła mu usg tarczycy i stwierdziła obniżoną echogenność oraz zaciemnienie charakterystyczne dla autoimmunoligicznej niedoczynności - hashimoto. Zrobiłam badania przeciwciał tarczycowych, ale wyszły w normie, więc nie do końca wiadomo, czy to hashimoto. W każdym razie zarywam codziennie Euthyrox Co do objawów to zawsze było mi zimno, choć nie połączyłam tego z tarczycą. Miałam bardzo suchą skórę i wypadały mi włosy. Choć jestem bardzo szczupła to w pewnym momencie zauważyłam, że wcale nie jem więcej, a jednak nieco kg przybywa. Nie wiem, czy wszystko co napisałam można łączyć z tarczycą, ale te rzeczy zauważyłam
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Marciaa, szczerze mówiąc o niedoczynności dowiedziałam się przypadkowo. Podczas badań hormonalnych w szpitalu wyszło mi za wysokie tsh. Poszłam do endo. Zrobiła mu usg tarczycy i stwierdziła obniżoną echogenność oraz zaciemnienie charakterystyczne dla autoimmunoligicznej niedoczynności - hashimoto. Zrobiłam badania przeciwciał tarczycowych, ale wyszły w normie, więc nie do końca wiadomo, czy to hashimoto. W każdym razie zarywam codziennie Euthyrox Co do objawów to zawsze było mi zimno, choć nie połączyłam tego z tarczycą. Miałam bardzo suchą skórę i wypadały mi włosy. Choć jestem bardzo szczupła to w pewnym momencie zauważyłam, że wcale nie jem więcej, a jednak nieco kg przybywa. Nie wiem, czy wszystko co napisałam można łączyć z tarczycą, ale te rzeczy zauważyłam
Do mnie doszło spanie podczas chodzenia i straszne zmęczenie.... a miałam 17 lat nic mnie nie cieszyło, męczyłam się szybko dużo przytyłam.... -
nick nieaktualny