Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Abby, ja bym zaczęła robić je za kilka dni... ja po ciąży straconej (po której sama się oczyściłam) zaszłam w kolejną od razu, bez kolejnej miesiączki.. a cykl może trwać różnie. więc może zacznij za kilka dni
Oczywiście poronienie to trauma, ale zdarza się często, przynajmniej z każdym kolejnym razem nadzieje na urodzenie zdrowego dzidziusia rosną -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Który film Rosax?
Ej tu jest dopiero dający nadzieje dokument...przypadek nr 3 to już w ogóle hardkor, obejrzyjcie dziewczyny
http://vod.pl/niezwykle-ciaze/niewiarygodne-ciaze/enh5k33#
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:I wy dziewczyny chociaż macie to szczęście zachodzenia w ciąże , a ja jałowa ha ha.
Oczywiście poronienie to trauma, ale zdarza się często, przynajmniej z każdym kolejnym razem nadzieje na urodzenie zdrowego dzidziusia rosnąTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Hej Laski ! Co tam? Jak dzionek mija?
Wczoraj bylo u nas dość bolesne tiru riru Mam problem z naturalnym nawilżeniem w dniach nieplodnych. Jest tak od kiedy pigułki zaczelam kiedys brać. Po odstawieniu nie wrocilo do normy. Skonczyl nam sie conceive plus i uzylismy durexa. Ten durex jest beznadziejny. On nie daje nawilzenia tylko sie lepi. Dzis go wyrzucilam. Poradzicie cos co mogloby pomóc? Dodam ze gra wstępna tez nie pomaga. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
To mój pierwszy post na tym forum
Zaczynam właśnie starania wrześniowe, jestem po poronieniu. Czy mogę tu z Wami zostać? Nie wiem czy będę testowała już we wrześniu czy dopiero w październiku, bo po poronieniu spóźnia mi się okres, ale podobno mogę na niego jeszcze trochę poczekać. Mam nadzieję, że do końca sierpnia przyjdzie. Pozdrawiam.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Coś w tym jest... Ja straciłam 4 ciąże ale wiedziałam, że prędzej czy później się uda
Właśnie dlatego troszkę w innej sytuacji jesteście od dziewczyn, którym sie jeszcze nie udało zajść Ale jeszcze nic straconego wszystko przed nami to dopiero kilka miesięcy starań Trzeba być pozytywnie nastawionym -
nick nieaktualny
-
Bibi co bylo przycyna ze nie moglas zajsc w ciaze? Jesli moge spytac
Edit:SusannaDean jak dla kogo to kilka miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 17:00
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny