Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Demsik gratuluję kolejny punkt z listy zaliczony, więc zostaje jeszcze coś... ale we wrześniu i ten będzie zaliczony
Susanna kurde co za wredne babsko! Wielka pani dr się znlazła... ale wszystko do nas powraca, więc z takim podejściem nie pocieszy się długo...
Piękne życzę Wam miłego dniaDemsik lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
Kur*** skasował mi się cały tekst
miłego dnia Kobieki :*
Źle sie czuje po tym metformaxie ciekawe ile jeszcze? jutro mija tydzień jak go biorę,
i mam pytanie czy w trakcie brania jest sens abym robiła krzywą cukrową? dostałam skierowanie od rodzinnej bo ja poprosiłam, chciałam to sprawdzić bo na dobra sprawe miałam ostatnio badana 3 lata temu
Pewnie zaburzy wynik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 07:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzialaj zatem madziulla.ja co chce mojego zbalamucic to ten mi usypia.masakra jakas.zaczynam sie wkurzacDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Demsik wrote:He he a my dzis pierwszy mleczny stracilismy podczas jedzenia gruszki,o i gruszka i zabek trafily do brzuszka
u nas w zeszłym tygodniu wypadl juz 4 mleczak a stały już rozpycha w sie w jego miejsce bo wypychaja corce stałe mleczakiDemsik lubi tę wiadomość
-
Zakręcona ja poproszę na 25 miał być 17 w urodziny moje ale to będzie za wcześnie jednak.
-
nick nieaktualny