Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean powinien potwierdzic:) t6lko slyszalam o różnych poziomach, bo jedni mowia, ze owulka byla jesli prog jest powyzej 11, a inni ze powyzej 15:)

Marcjanna lubi tę wiadomość

xnw4krnt7935gj3w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibi1 trzymaj się i zaglądaj. Nadal trzymam kciuki, bo torbiele, miesniaki i inne towarzystwo lubi zanikać w ciąży <3

Bibi1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam 12 i potwierdzona owu monitoringiem wiec bede celowac w podobny wynik :)

farmaceutka77 lubi tę wiadomość

• Bibi1 Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny dzięki <3
    nie ubolewam aż tak bo mam skarbunka prawie rocznego w domciu :) moge troche poczekac
    trzymam kciukaski za WAS i bede sie pojawiac od czasu do czasu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 22:10

Marcjanna lubi tę wiadomość

mhsvk6nlfe0svswh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibi1 wrote:
    dzięki dziewczyny dzięki <3
    nie ubolewam aż tak bo mam skarbunka prawie rocznego w domciu :) moge troche poczekac
    trzymam kciukaski za WAS i bede sie pojawiac od czasu do czasu :)
    super, a no jasne u ciebie inna sprawa :D

Bibi1 lubi tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibi, przykro mi. Ale skoro zrobiła się torbiel to pęcherzyk musiał być duży. Byłaś wcześniej na monitoringu ? Ja od 8 dc miałam wykupiony pregnyl na pęknięcie i potem w 11 dc dostałam zastrzyk :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    drogie to jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foremeczka wrote:
    Dziewczynki mogę dołączyć do prowokacyjnych? :p widzę, że 8 września jest wolny na testy, chętnie się w tym terminie rozgoszczę :)

jakie sama :D ja już kilka dni temu pisałam, że na 8 chcę :P ale bez odzewu :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisz do zakreconażona :) dopisze was tylko musi dziewczyna wyłapać z miliona wiadomosci :)

• Bibi1 Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Bibi, przykro mi. Ale skoro zrobiła się torbiel to pęcherzyk musiał być duży. Byłaś wcześniej na monitoringu ? Ja od 8 dc miałam wykupiony pregnyl na pęknięcie i potem w 11 dc dostałam zastrzyk :)
    nie wczesniej nie byłam a dzisiaj jest 13dc od 5dc zaczełam brac clo
    trudno oby sie wchłonęła ta torbielka przy @
    a tak wogole to czuje jak mnie bolą te jajniki teraz ;(

mhsvk6nlfe0svswh.png
  • Bibi1 Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przestymulowana jestem i moj gin stwierdzil ze nastepne cykle juz bez clo ewentualnie pregnyl na pekniecie, bo ja raczej mam swoje owulacje

mhsvk6nlfe0svswh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha.....

• Bibi1 Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a orientujecie sie czy kazdy moze zrobić rezerwę jajnikową sobie?

mhsvk6nlfe0svswh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, na zyczenie

Bibi1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie owu na dniach... wielkie nadzieje w niej! bo ostatnia deska ratunku. Nie wiem dokładnie który dc ani jak tam, bo nie mierze temp teraz. Ale 2 dzień rozciągliwego śluzu. Ile wy macie śluz, przed owu??

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, bałam się, że pregnyl będzie drogi, ale odpłatność jest 30%. Nie pamiętam ile płaciłam ale z pewnością poniżej 20 zł za dwie dawki.

Bibi, za późno byłaś na monitoringu. Ja brałam clo od 5 dc. Na ocenę miałam przyjść 6-7 dc. To był weekend, więc poszłam 8dc. Jeden pęcherzyk miał już 15 mm, a od 18 mm dostaje się pregnyl. Ja dostałam w 11 dc, gdy pęcherzyk miał 19mm. 12 dc miał już 23 mm. Także 13 dc już z pewnością byłoby dla mnie też za późno :) Mam nadzieję, że torbiel się wchłonie :) A jeśli masz owulację naturalnie, to w sumie szkoda brać clo :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Bibi1 Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka masz rację za póżno poszłam. Powiem szczerze że swoje owulacje mam i to zazwyczj już w 10 a 11dc. Pewnie gdybym była wczesniej i dostała pregnyl ale cóż trudno się mówi...
    Nie wiem czemu ja głupia chciałam to clo....

mhsvk6nlfe0svswh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Susanna, bałam się, że pregnyl będzie drogi, ale odpłatność jest 30%. Nie pamiętam ile płaciłam ale z pewnością poniżej 20 zł za dwie dawki.

Bibi, za późno byłaś na monitoringu. Ja brałam clo od 5 dc. Na ocenę miałam przyjść 6-7 dc. To był weekend, więc poszłam 8dc. Jeden pęcherzyk miał już 15 mm, a od 18 mm dostaje się pregnyl. Ja dostałam w 11 dc, gdy pęcherzyk miał 19mm. 12 dc miał już 23 mm. Także 13 dc już z pewnością byłoby dla mnie też za późno :) Mam nadzieję, że torbiel się wchłonie :) A jeśli masz owulację naturalnie, to w sumie szkoda brać clo :)

rozumiem, ze chodzisz na nfz?? bo tanio coś to

rudajola lubi tę wiadomość

• Bibi1 Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej kochane a wyliczcie mi te ksieżyce na wrzesien i pazdziernik :)
    z gory dziękuję
    19.06.1978

mhsvk6nlfe0svswh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo ja się nie znam :D prędzej to

‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ