Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny dzięki
nie ubolewam aż tak bo mam skarbunka prawie rocznego w domciu moge troche poczekac
trzymam kciukaski za WAS i bede sie pojawiac od czasu do czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 22:10
Marcjanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBibi1 wrote:dzięki dziewczyny dzięki
nie ubolewam aż tak bo mam skarbunka prawie rocznego w domciu moge troche poczekac
trzymam kciukaski za WAS i bede sie pojawiac od czasu do czasuBibi1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamuśka2017 wrote:Bibi, przykro mi. Ale skoro zrobiła się torbiel to pęcherzyk musiał być duży. Byłaś wcześniej na monitoringu ? Ja od 8 dc miałam wykupiony pregnyl na pęknięcie i potem w 11 dc dostałam zastrzyk
trudno oby sie wchłonęła ta torbielka przy @
a tak wogole to czuje jak mnie bolą te jajniki teraz ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, bałam się, że pregnyl będzie drogi, ale odpłatność jest 30%. Nie pamiętam ile płaciłam ale z pewnością poniżej 20 zł za dwie dawki.
Bibi, za późno byłaś na monitoringu. Ja brałam clo od 5 dc. Na ocenę miałam przyjść 6-7 dc. To był weekend, więc poszłam 8dc. Jeden pęcherzyk miał już 15 mm, a od 18 mm dostaje się pregnyl. Ja dostałam w 11 dc, gdy pęcherzyk miał 19mm. 12 dc miał już 23 mm. Także 13 dc już z pewnością byłoby dla mnie też za późno Mam nadzieję, że torbiel się wchłonie A jeśli masz owulację naturalnie, to w sumie szkoda brać clo -
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Susanna, bałam się, że pregnyl będzie drogi, ale odpłatność jest 30%. Nie pamiętam ile płaciłam ale z pewnością poniżej 20 zł za dwie dawki.
Bibi, za późno byłaś na monitoringu. Ja brałam clo od 5 dc. Na ocenę miałam przyjść 6-7 dc. To był weekend, więc poszłam 8dc. Jeden pęcherzyk miał już 15 mm, a od 18 mm dostaje się pregnyl. Ja dostałam w 11 dc, gdy pęcherzyk miał 19mm. 12 dc miał już 23 mm. Także 13 dc już z pewnością byłoby dla mnie też za późno Mam nadzieję, że torbiel się wchłonie A jeśli masz owulację naturalnie, to w sumie szkoda brać clo
rozumiem, ze chodzisz na nfz?? bo tanio coś torudajola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny