Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariaa nie ma to jak wczesna pobudka. Ja dzisiaj 11dpo - test negatywny, temp. spada z sierpniowego testowania wyjdę z @. Miałam wielkie nadzieje, że po cb uda mi się zaskoczyć od razu w kolejnym cyklu zwłaszcza, że owu miałam po drożnej stronie. Wygląda na to, że moje ciało po prostu nie chce być w ciąży
Ed. Szukam chętnej do poprowadzenia wrześniowego testowania. Ja niestety będę musiała Was opuścić, żeby psychicznie się zregenerować i poszukać dobrego gina co mnie poprowadzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 06:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zakręcona rozumiem Twój Ból i rozczarowanie, u mnie dziś Dupa dostałam krwawienie
i to wcale nie takie byle jakie bo obudziłam się po 8 "mokra" i wszystko brudne...
w zeszym cyklu tez miałam krawienie z szyjki i ciekawe czy znowu moze być wiec znowu na ciaze nie mam szans
p.s dziś mam 17 DC w ogóle nic nie rozumiem o co chodzi z moim organizmem ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 08:59
-
ostatnio jak po 4 dniach krawaienia poszłam do gin powiedziała ze to moze byc od nadżerki i pytała czy wspołzylismy ostatnio bo moze coś się delikatnie uszkodziło, ale nie było wtedy takiej mozliwosci, teraz ostatnie było w niedziel dzis mamy środę...więc tez nie wiem czy to z takim opoźnieniem dziala??
ale 12 dni cykl i byłaś w ciąży?? czy jak bo chyba nie rozumiem -
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Dariaa krwawienie powinno się pojawić chwile po współżyciu. Nie powinno się tak dziać a miałaś coś robione z nadżerką?
-
nick nieaktualnyDariaa wrote:nie lekarze mówią że puki nie urodze nic robić nie bedziemy ale to drugi cykl gdzie krawie przypuszczam że z szyjki ;/
-
ZakreconaŻona wrote:Daria to bardzo złe podejście. W przypadku dziewczyn/kobiet, które nie rodziły stosuje się krioterapię. Pierwszy gin tylko globulkami próbował zmniejszyć problem, ja ciągle miałam stany zapalne, upławy bez końca. Po rozmowie z koleżanką poszłam do gina do którego ona chodziła i on powiedział, że to jest największy błąd bo lekarz nie weźmie na siebie odpowiedzialności jak z nadżerki zrobi Ci się rak. Wyleczył mi stan zapalny wymroził i od tamtego czasu żadnych stanów zapalnych i innych wątpliwych atrakcji nie miałam. Powiedział, że to co mi się między nogami czaiło było już bardzo duże i było o krok do nieszczęścia. Po wymrożeniu nie zostaje na szyjce żadna blizna więc nic nie pęknie tak jak po wypalaniu.
płaciłas coś czy na NFZ?
-
nick nieaktualnyNiestety ja robiłam to prywatnie (ta forma jest najszybsza) i płaciłam za to 350zł. Sam zabieg nie boli w porównaniu do hsg jest nawet przyjemny. Trwa to jakieś 30sek i masz nadżerkę wymrożoną. Gorzej jest później bo 2 tyg sączył się ze mnie płyn osoczo podobny. Więc polecam zapas podpasek najlepiej tych nocnych mocno chłonnych. Ja mam tfu tfu już 3 lata spokój i cieszę się, że zdecydowałam się wtedy na zmianę ginekologa.
-
Bibi1 wrote:Ej kochane a wyliczcie mi te ksieżyce na wrzesien i pazdziernik
z gory dziękuję
19.06.1978
Urodzilas się dzień przed pełnią twój najbardziej plodny dzień w sierpniu to 17 a we wrześniu 15Laura lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny moge dolaczyc? To moj 9 cykl staran, 1 wrzesnia planuje testowac o ile @ nie przyjdzie ;/
Chcialam Was zapytac jak sobie radzicie jezeli Wam sie za ktoryms razem juz nie udaje... Wiem ze 9 cykli to nie jest duzo bo niektore kobiety staraja sie latami, ale ja juz jestem na skraju wyczerpania. W tym cyklu co prawda sobie odpuscilam. Nie mierzylam tempki, nie badalam sluzu, przestalam brac wiesiolka, ale kochalam sie codziennie z moim M. Czytalam gdzies wlasnie ze pare dziewczyn tak sobie odpuscilo i zaszly ale ja zaczynam miec wyrzuty sumienia ze nie sprawdzalam sobie chociazby tempki ;/
Milego dnia[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania