Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariaa nie ma to jak wczesna pobudka. Ja dzisiaj 11dpo - test negatywny, temp. spada z sierpniowego testowania wyjdę z @. Miałam wielkie nadzieje, że po cb uda mi się zaskoczyć od razu w kolejnym cyklu zwłaszcza, że owu miałam po drożnej stronie. Wygląda na to, że moje ciało po prostu nie chce być w ciąży
Ed. Szukam chętnej do poprowadzenia wrześniowego testowania. Ja niestety będę musiała Was opuścić, żeby psychicznie się zregenerować i poszukać dobrego gina co mnie poprowadzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 06:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zakręcona rozumiem Twój Ból i rozczarowanie, u mnie dziś Dupa dostałam krwawienie
i to wcale nie takie byle jakie bo obudziłam się po 8 "mokra" i wszystko brudne...
w zeszym cyklu tez miałam krawienie z szyjki i ciekawe czy znowu moze być wiec znowu na ciaze nie mam szans
p.s dziś mam 17 DC w ogóle nic nie rozumiem o co chodzi z moim organizmem ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 08:59
-
ostatnio jak po 4 dniach krawaienia poszłam do gin powiedziała ze to moze byc od nadżerki i pytała czy wspołzylismy ostatnio bo moze coś się delikatnie uszkodziło, ale nie było wtedy takiej mozliwosci, teraz ostatnie
było w niedziel dzis mamy środę...więc tez nie wiem czy to z takim opoźnieniem dziala??
ale 12 dni cykl i byłaś w ciąży?? czy jak bo chyba nie rozumiem -
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Dariaa krwawienie powinno się pojawić chwile po współżyciu. Nie powinno się tak dziać
a miałaś coś robione z nadżerką?
-
nick nieaktualnyDariaa wrote:nie lekarze mówią że puki nie urodze nic robić nie bedziemy ale to drugi cykl gdzie krawie przypuszczam że z szyjki ;/
-
ZakreconaŻona wrote:Daria to bardzo złe podejście. W przypadku dziewczyn/kobiet, które nie rodziły stosuje się krioterapię. Pierwszy gin tylko globulkami próbował zmniejszyć problem, ja ciągle miałam stany zapalne, upławy bez końca. Po rozmowie z koleżanką poszłam do gina do którego ona chodziła i on powiedział, że to jest największy błąd bo lekarz nie weźmie na siebie odpowiedzialności jak z nadżerki zrobi Ci się rak. Wyleczył mi stan zapalny wymroził i od tamtego czasu żadnych stanów zapalnych i innych wątpliwych atrakcji nie miałam. Powiedział, że to co mi się między nogami czaiło było już bardzo duże i było o krok do nieszczęścia. Po wymrożeniu nie zostaje na szyjce żadna blizna więc nic nie pęknie tak jak po wypalaniu.
może rzeczywiscie znajde Gina który mi to zrobi,a powiedz to boli?
płaciłas coś czy na NFZ?
-
nick nieaktualnyNiestety ja robiłam to prywatnie (ta forma jest najszybsza) i płaciłam za to 350zł. Sam zabieg nie boli w porównaniu do hsg jest nawet przyjemny. Trwa to jakieś 30sek i masz nadżerkę wymrożoną. Gorzej jest później bo 2 tyg sączył się ze mnie płyn osoczo podobny. Więc polecam zapas podpasek najlepiej tych nocnych mocno chłonnych. Ja mam tfu tfu już 3 lata spokój i cieszę się, że zdecydowałam się wtedy na zmianę ginekologa.
-
Bibi1 wrote:Ej kochane a wyliczcie mi te ksieżyce na wrzesien i pazdziernik
z gory dziękuję
19.06.1978
Urodzilas się dzień przed pełnią twój najbardziej plodny dzień w sierpniu to 17 a we wrześniu 15Laura lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
moge dolaczyc? To moj 9 cykl staran, 1 wrzesnia planuje testowac o ile @ nie przyjdzie ;/
Chcialam Was zapytac jak sobie radzicie jezeli Wam sie za ktoryms razem juz nie udaje... Wiem ze 9 cykli to nie jest duzo bo niektore kobiety staraja sie latami, ale ja juz jestem na skraju wyczerpania. W tym cyklu co prawda sobie odpuscilam. Nie mierzylam tempki, nie badalam sluzu, przestalam brac wiesiolka, ale kochalam sie codziennie z moim M. Czytalam gdzies wlasnie ze pare dziewczyn tak sobie odpuscilo i zaszly ale ja zaczynam miec wyrzuty sumienia ze nie sprawdzalam sobie chociazby tempki ;/
Milego dnia[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania