Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny chcialabym dolaczyc bo tez czekam na pozytywny wrzesien! Mam pytanie bo jestem tu nowa skad dolladnie potraficie ustalic dzien testowania? Pomozecie mi? Moja ostatnia @ 8 sierpnia, lametta, 13 dc sobota 20 sierpnia pregnyl, od wczoraj 16dc luteina...i tu wlasnie pytanie Dwoje roznych lekazy nie powiedzialo mi do kiedy ja brac tylko ze od 16dc...czy testowanie jest mozliwe podczas jej brania?
-
Nola wrote:Czesc dziewczyny chcialabym dolaczyc bo tez czekam na pozytywny wrzesien! Mam pytanie bo jestem tu nowa skad dolladnie potraficie ustalic dzien testowania? Pomozecie mi? Moja ostatnia @ 8 sierpnia, lametta, 13 dc sobota 20 sierpnia pregnyl, od wczoraj 16dc luteina...i tu wlasnie pytanie Dwoje roznych lekazy nie powiedzialo mi do kiedy ja brac tylko ze od 16dc...czy testowanie jest mozliwe podczas jej brania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 16:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi nawet smakowało i pewnie niektórym pomogło, ale dla mnie te zioła są podejrzane o mojego wodniaka. Wcale nie regulują hormonów tylko je rozpieprzają moje ft4 to tragedia. Oczywiście teraz jest lepiej bo leczę. Inofem też nie reguluje hormonów, jedynie kwas foliowy się lepiej przyswaja dzięki mio-izytolu czy coś tam piję 4cykl 2x dzinnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Ja pije i widzę poprawę
Ziola ojca Sroki jeszcze sa do przejścia, gorzej z ziolami Klimuszko, rany trzeba pic z zatkanym nosem;D -
Marcjanna wrote:Daria jak zleciał dzień z pacjentami? Ja też w służbie zdrowia pracuję i śmiem stwierdzić, że niektórzy ( nie wszyscy) nadają się do psychiatryka nie do leczenia
Dobrze ze wesola tworczosc nazw lekow, czy sprzętow medycznych przez reszte pacjentow to troche rekompensuje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 16:59
-
Marcjanna wrote:Daria jak zleciał dzień z pacjentami? Ja też w służbie zdrowia pracuję i śmiem stwierdzić, że niektórzy ( nie wszyscy) nadają się do psychiatryka nie do leczenia
Marcjanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny