Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
karolka22 wrote:Ja ja cię rozumiem
czyżby koleżanka po fachu rejestratorka ? ;P -
Mnie to rozwalaja ci którzy leca do lekarza na wizyte, dostaja recepte a i tak nie wykupoa lekow bo przeciez lekarze to zlo, przepisuja leki tylko dla kasy, albo zeby szybciej wykonczyc pacjenta... po co tacy kolejke blokuja?
Albo teorie ze leki sa tylko po to zeby zmniejszyc liczbe ludnosci...nie wiem co oni cpaja... -
nick nieaktualny
-
No tak mowimy tu o lekach a nie suplach na jakieś urojone choroby. ..a potem przychodza tacy i prosza cos na rls a farmaceuta robi duze oczy, o co im chodzi,ale jak uslyszy haslo ze to z reklamy, to już wiadomo ze chodzi o pacjenta który jeszcze za malo kasy wydal
-
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:Ja pracuje w rejestracji do poradni przyszpitalnych. Więc też mam ruch wiecznie jak w ulu.. masakra, też odrywamy wiecznie za długie terminy do specjalistów jakby to nasza wina wszystko.
Ja Małopolskie, 40km od Krakowa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dziewczyny AMH (ocena rezerwy jajnikowej - dla niewtajemniczonych) wynik 2,5 Bardzo dobry dużo jojeczek
Wit D3 mało słabo 19,97 norma od 30. SUPLEMENTUJCIE WIT D3 !!!
ile płaciłaś za badanie wit. D3?
słyszałam właśnie że większość ma jej niedobór -
cookiemonsterka wrote:Dziewczyny a TSH wyszło mi 3,210 niby mieszce się w normie,ale czy przy staraniach o maleństwo to nie jest za dużo?
-
Dziewczyny, ja też niestety wykonuję zawód, gdzie mam kontakt z klientami. Choć nie pracuję w Służbie Zdrowia, to wierzcie mi, że klienci w sektorze prywatnym lepsi nie są
Ja również jestem z PoznaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 19:05
-
Dariaa wrote:Mówią że w granicach 1 to przy staraniach dobry wynik nie znam sie aż tak ale może być ciut za duzo najleiej iść z wynikiem do ginekologga-endokrynologa
niby do 2
a nowe badania mówią ze do 2,5 dla staraczekcookiemonsterka lubi tę wiadomość