Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ tsh 2,6 uznała za ok wcześniej 2,4 też mowiła (inna) że ok bardzo dobry Wiem, że zmiana z euthyroxu na letrox dużo pomaga ale też to lekarz musi zrobić
Co do d3, dziołchy prawie każdy ma niedobór warto cycki na słońce wstawić ja mam 2000 j. w Pregnie i 2000 j. w witoleD więc 4000 j. przy niedoborach szybko uzupełni -
nick nieaktualny
-
Mamuśka2017 wrote:Dziewczyny, ja też niestety wykonuję zawód, gdzie mam kontakt z klientami. Choć nie pracuję w Służbie Zdrowia, to wierzcie mi, że klienci w sektorze prywatnym lepsi nie są
Ja również jestem z Poznania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariaa wrote:Wierzę Ci bo wcześniej też pracowałam z klientami nie pacjrntami i niiczym się nie różnią tylko nazewnictwem haha
Ja nadal pracuję z klientami, trafią się perełki cudowni ludzie i tacy, których miałabym ochotę walić młotkiem w głowę aż zmądrzeją -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze jeden kwiatek na poprawienie humoru. Moja ex szefowa była w komisji sprawdzającej testy ze studium kosmetycznego i jedna agentka napisała: "kosmetyczka powinna mieć związane ręce, żeby nie przeszkadzały jej w pracy, to samo tyczy się grzywki"
SusannaDean, ZakreconaŻona, Demsik lubią tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-