Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Jakie badania robiłaś Karola do tej pory?
Tylko wszystkie podstawowe jak bylam w poprzedniej ciazy i niby bylo ok. Ale ide w piatek do gina zrobic cytologie, musze chociaz raz w roku bo mam nadrzerke a myslisz ze gin moze dac skierowanie na badanie tsh ? Bo bym to wszystko zalatwila naraz. Tez musze to robic bo nie znaleziono przyczyny poronienia niestety -
A narazie nie robie zadnych innych, dopiero jak po roku nam sie nie uda to sie wybiore na dokladniejsze przebadanie niechce sie terazstresowac.
-
nick nieaktualny
-
Nola wrote:Dariaaa mialysmy tak samo miesiaczke 8@ jestesmy na podobnym etapie zeswirowac idzie tak sie ren sierpien wlecze...masz juz jakies objawy ktore sobie wkrecasz? Masakra przez co my musimy przechodzic najbardziej ksiazkowe ciaze to re gdzie dziewczyny nie musualy tak kombinowac i myslec jak my ale nam tez sie uda!!!
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Jeszcze jestem i chyba już jestem. Musiałam wczoraj ochłonąć, nabrać dystansu. Fakt kolejnego niepowodzenia wciąż boli tak samo. Zwłaszcza po tym co zdążyłam przejść. Powoli wstaje z powrotem na nogi i zbieram siły na kolejny cykl. Czekam aż @ mnie nawiedzi.
Chciałam powitać nowe testerki, jak również przeprosić te co się formowały na 8 września Dziewczyny jadą tak z wiadomościami, że później nie jestem w stanie namierzyć. Mam nadzieję, że już nikt nie jest pominięty na testowanie. Jeśli tak proszę o info to zaktualizuję tabelę
A już na za tydzień w blokach startowych do testowania ustawiają się: anusiak5, Demsik, Młoda19
Daria koniecznie musisz iść to skonsultować z ginekologiem tak nie powinno się dziać, albo na IP. Drogi rodne poza @ nie powinny krwawić. -
Hej dziewczyny pisze tak z rana bo juz spac nie moge od 5:20, tak mi sie pic chcialo jak sie obudzilam, jakbym przebiegla jakis maraton a poza tym to piersi dalej lekko bola przy dotyku i w dole brzucha cos mnie kluje ale tylko jak sie schyle... Dziwne[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Daria tak jak Zakręcona napisała, trzeba udać się do lekarza. Nie wiem jak u Ciebie z morfologią, bo pare razy zdażyło się, że miałam cykl 16 dniowy.
Zakręcona każdy potrzebuje chwili spokoju, u jednych trwa to krócej u innych dłużej, ale jesteśmy tu RAZEM, a wsparcie w drugiej osobie jest ważne więc głowa do góry
Młoda19 już za tydzień i dni parę wszystko wyjdzie, stres nie pomaga więc luz, blues i spontanMłoda19 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualnyCookie dużo mi dało wczoraj, że w stanie rozsypki Stelaż mnie pozbierał i zabrał na trening. W ciągu godziny odzyskałam równowagę psychiczną, żeby w miarę wrócić do normalnego funkcjonowania. Wielka siata supli na kolejny miesiąc zamówiona: wit D, magnez, B6, olej z wiesiołka i kwas foliowy. Miałam też zakupić testy owu i ciążowe ale się powstrzymałam szkoda mi na to kasy, zwłaszcza, że praktycznie nie ma szans, żeby 3ci raz owu szła z drożnego jajowodu.
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
Czesc dlaczego testy owulacyjne trzeba robic zawsze mniej wiecej o tej samej porze dnia ?
-
nick nieaktualnyDariaa trzymam kciuki i czekam na wieści
KarolaFasola mnie się kiedyś o oczy obiło, że najlepiej robić testy owu wieczorem bo poziom LH w ciągu dnia się zmienia i rośnie jego ilość do wieczora. Ale ile w tym prawdy nie mam pojęcia. I może o tej samej porze, żeby było łatwiej porównać jakie zmiany są po 24h? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny