Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobie dopiero jutro. Jak bedzie jasniejszy niz dzisiaj to spisuje cykl na straty a jak bedzie ciemna jak dzisiaj lub bardziej to jeszcze troszke sie ponakrecam ( haha )
-
Agula92 wrote:Dariaa a nie miałaś jakiegoś dużego stresu? Ja miałam tak w czerwcu. Dostałam okres, w 13 dniu cyklu miałam bardzo duży stres, a gdy puścił to 14 dnia cyklu znowu dostałam okres i to bardzo mocny. Od razu poszłam do ginekologa ale wszystko ok było. Tylko niepokojące było to, jak w tak szybkim czasie endometrium mogło się odbudować po pierwszym okresie. Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok będzie. Dobrze, że idziesz do lekarza dzisiaj.
Marcjanna ja mam zawsze obawy kiedy tego dupka wziąć. Gdy staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko, to przez 4 cykle w niewłaściwym momencie brałam dupka i hamowałam owulację;/ Dopiero monitoring wykazał, że owulację mam w 19dc. A dupka brałam w 16dc. -
Pianistka, ale jezeli bedzie tak jak pisalas ze ten najciemniejszy byl jasniejszy troche od kontrolnej kreseczki to moze i u mnie tak jest. Nie wiem jak to bedzie w moim przypodku bo tak jak pisalam po taz pierwszy rabie takie testy,ale jutro sie wszystko okaze
-
Pianistka,Lh test domowe laboratorium
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 06:35
-
Faktyczie jest roznica dziekuje za podtrzymanie na duchu, sobota niedaleko to teraz bede myslala ze sie uda
-
ja robiłam kiedyś inne testy i w nich te kreski były czytelne. pozytyw wychodził ciemniejszy od kontrolnej. a to, to takie badziewie i nigdy nie wiesz kiedy dotrzesz do granic możliwosci testu
Zrobiłam już 3 dziś (a co, mam ich jeszcze kilkadziesiąt ) i teraz dla odmiany cały, zarówno kontrolna jak i testowa wyszedł bledszy ^^ ale testowa zbliża się do kontrolnej... no i pojawił się wodnisty śluz
także wyczuwam owulację w sobotę -
Ja najlepiej jak moj Sebek wroci w sobote to sie odrazu na niego rzucam haha bo czym szybciej tym lepiej ;p ale jak w tym cyklu sie nie uda to w nastepnym tez kupuje te testy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakrecona zmień mi date na 1 września. ponieważ ja zdecydowałam sie testować 31 sierpnia. wiec mam nadzieje ze uznamy to za zamkniecie sierpnia i otwarcie wrzesnia mam nadzieje ze z hukiem
ZakreconaŻona, Pianistka, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny