Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Chciałam się przywitać i poprosić o wpisanie na 26 września. Podczytuję od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się odezwać
Dzisiaj przyszła @, byłam u endo, dostałam nową porcję dragów i mam nadzieję, że w tym cyklu się uda.ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
Październik 2017 synek -
nick nieaktualny
-
Marcjanna, genialnie!
Hej Malwa
My już po działaniach :p powtórzyłam test o 20 (a co! mam jeszcze z 50 a to w końcu mój ostatni cs, no nie?;P ) i wyszedł do bani, bo obydwie kreski bladeale praktycznie identyczne
także uznaję to za pozytyw i jeszcze będę powtarzać dla pewności
ah, jak ja lubię lać na te testy ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emaj, witamy, witamy
i II kreseczek życzymy
Susanna, mnie coś dzisiaj pobolewało w podbrzuszu ale prawdę mówiąc... z czasów poprzednich starań nie pamiętam jakie to uczucie przy owu, a potem po porodzie jakoś się nie skupiałam na tym dopóki nie zaczęliśmy starań
ale my chyba testujemy razem?u mnie test teraz wychodzi pozytywnie, pewnie jutro też będzie
jestem podekscytowana bardziej niż przy staraniach o Em -
nick nieaktualnyNo Pianistka, zaskoczyłaś nas, ale wychodzi, że szybko Ci przyszło i razem testujemy
Ja mam od około października zeszłego roku te bóle, zaczęły się pojawiać po odstawieniu antykoncepcji...I teraz to mam, większość z lewego jajnika mam, ciekawe to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pianista piękny test to teraz nie odpuszczac
Ja dzisiaj wypiłam piwko do grilla a co mi tam niech się dzieje wola nieba z niąssię zawsze zgadzać trzeba.ZakreconaŻona, Demsik lubią tę wiadomość