Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Chciałam się przywitać i poprosić o wpisanie na 26 września. Podczytuję od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się odezwać
Dzisiaj przyszła @, byłam u endo, dostałam nową porcję dragów i mam nadzieję, że w tym cyklu się uda.ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
Październik 2017 synek -
nick nieaktualny
-
Marcjanna, genialnie!
Hej Malwa
My już po działaniach :p powtórzyłam test o 20 (a co! mam jeszcze z 50 a to w końcu mój ostatni cs, no nie?;P ) i wyszedł do bani, bo obydwie kreski blade ale praktycznie identyczne także uznaję to za pozytyw i jeszcze będę powtarzać dla pewności ah, jak ja lubię lać na te testy ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emaj, witamy, witamy i II kreseczek życzymy
Susanna, mnie coś dzisiaj pobolewało w podbrzuszu ale prawdę mówiąc... z czasów poprzednich starań nie pamiętam jakie to uczucie przy owu, a potem po porodzie jakoś się nie skupiałam na tym dopóki nie zaczęliśmy starań
ale my chyba testujemy razem? u mnie test teraz wychodzi pozytywnie, pewnie jutro też będzie
jestem podekscytowana bardziej niż przy staraniach o Em -
nick nieaktualnyNo Pianistka, zaskoczyłaś nas, ale wychodzi, że szybko Ci przyszło i razem testujemy
Ja mam od około października zeszłego roku te bóle, zaczęły się pojawiać po odstawieniu antykoncepcji... I teraz to mam, większość z lewego jajnika mam, ciekawe to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pianista piękny test to teraz nie odpuszczac
Ja dzisiaj wypiłam piwko do grilla a co mi tam niech się dzieje wola nieba z niąssię zawsze zgadzać trzeba.ZakreconaŻona, Demsik lubią tę wiadomość