Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Susanna, nie wiem czy pamiętasz... miałam @ 6.08 po czym odstawiłam limetic i 18.08 dostałam 3 dniowego krwawienia i uznałam, że to @... więc dzisiaj jest 8 dc licząc od tego krwawienia, bądź 20 dc licząc od tej prawdziwej @.... więc owu albo 9 dc albo 21 biorąc pod uwagę, że przed ciążą miałam cykle 32-33 dni, a po ciąży 32 dni, to ta druga wersja jest bardziej prawdopodobna... że to krwawienie okresem nie było, jutro mam owulację w 21 dc i cykl trwałby 34 dni...
dlatego przy testowaniu nie sugeruję się datą spodziewanej @ bo nie wiem kiedy by zołza przylazła... więc będę testowała ok 10-11 dpo, tak jak z Em -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Hm, a czemu tak ? Może to znaczyć, ze mam niedrożne ?
Ed.ps. Może też w kiszkach Ci się tak układa, że myślisz że to ból od jajnikaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 21:19
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Susanna, nie wiem czy pamiętasz... miałam @ 6.08 po czym odstawiłam limetic i 18.08 dostałam 3 dniowego krwawienia i uznałam, że to @... więc dzisiaj jest 8 dc licząc od tego krwawienia, bądź 20 dc licząc od tej prawdziwej @.... więc owu albo 9 dc albo 21 biorąc pod uwagę, że przed ciążą miałam cykle 32-33 dni, a po ciąży 32 dni, to ta druga wersja jest bardziej prawdopodobna... że to krwawienie okresem nie było, jutro mam owulację w 21 dc i cykl trwałby 34 dni...
dlatego przy testowaniu nie sugeruję się datą spodziewanej @ bo nie wiem kiedy by zołza przylazła... więc będę testowała ok 10-11 dpo, tak jak z Em
Pianistka, pamiętam właśnie, że miałaś jakieś cuda i jakby kilkudniowe krwawienie, wiec nie byłaś pewna No i rzeczywiście ta wersja druga by mogła być..ale czym byłyby te krwawienia? Ja od wczoraj miałam plamienia... -
emaj wrote:Wpraszam się na sześć dziewięć Żono Zakręcona wpiszesz mnie na 30?
dzięki twojemu wpisowi skapłam się, że mój termin następnej miesiączki to 6 na 9!!!
W związku ze związkiem, mimo że ostatnio nie wpisuję się na listy (po wynikach Stelaża), to jednak taka data! zobowiązuje! Proszę więc o wpisanie na 6 września.Pianistka, emaj, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Absolutnie nie może tak być po tabletkach ciało wysyła Ci sprzeczne sygnały a Ty siedzisz i się glowisz zamiast działać
Ed.ps. Może też w kiszkach Ci się tak układa, że myślisz że to ból od jajnika
Jak sprzeczne? Od 10 miesięcy w czasie między 15 a 17 dc mam kilkugodzinne boleści w podbrzuszu, podczas monitoringu (w kwietniu ) potwierdziły się moje przypuszczenia a p. doktor powiedziała, że jak najbardziej można czuć owulację sczególne, że ten ból był na wieczór a kolejnego dnia ok 16 już nie było jajeczka a konkretne ślady po owu zdecydowanie potwierdzona... i kikszki by mnie bolały c miesiac w tym samym temrinie mniej wiecej ? -
SusannaDean wrote:Pianistka, pamiętam właśnie, że miałaś jakieś cuda i jakby kilkudniowe krwawienie, wiec nie byłaś pewna No i rzeczywiście ta wersja druga by mogła być..ale czym byłyby te krwawienia? Ja od wczoraj miałam plamienia...
No bo 8 dc? w sumie... w ciąży z Emmą owulację miałam w 11 dc! a zwykle to był 17-18 więc może i tym razem będzie 9?
a ch** go wie xD
z resztą. co się będę zastanawiać, grunt ze znam datę przypuszczalną owulacji, będę testować 10-11 dpo i juz -
nick nieaktualny
-
Od kilku dni wieczorem mierze z ciekawosci temp i jest taka sama albo nawet nizsza niz rano. A nie powinna byc wlasnie wyzsza ?
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Bo selen uaktywnia jodynazem ktora przeksztalca ft4 do ft3. Bez tego mozna sobie zburzyć równowagę samym jodem:)
-
To jutro sprawdze jaka jeszcze bedzie w dzien
Trzymajcie dziewczyny jutro za mnie kciuki zeby badanie wyszlo ok -
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Ft4 mam zaniżone 2 miesiące temu był na poziomie 9% teraz jest 24% ft3 w normie. Tak się zastanawiam czy brac właśnie ten jod, bo przecież wyniki są lepsze...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Jak sprzeczne? Od 10 miesięcy w czasie między 15 a 17 dc mam kilkugodzinne boleści w podbrzuszu, podczas monitoringu (w kwietniu ) potwierdziły się moje przypuszczenia a p. doktor powiedziała, że jak najbardziej można czuć owulację sczególne, że ten ból był na wieczór a kolejnego dnia ok 16 już nie było jajeczka a konkretne ślady po owu zdecydowanie potwierdzona... i kikszki by mnie bolały c miesiac w tym samym temrinie mniej wiecej ?
Pianistka wrote:A mnie nad ranem obudził okropny ból jajnika, potem całego podbrzusza... test owu o wiele bledszy
czyli było owu pewnie
no i po cyklu było tylko jedno wczoraj
więc nie mam co testować nawet