Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Owu tak jakby na nas czekala temp nadal niska, sluzu niestety nie moge okreslic pozniej sie jeszcze okaze jak tescik. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie bledszy
-
U mnie dzisiaj temp niższa o 0,3 niż wczoraj. ale to moje mierzenie takie niewiele warte, nie ma szans bym mierzyła o jednej porze, w nocy wstaję do dziecka.
test owu wyraźnie bledszy niż wczoraj. czyli wczoraj wieczorem to był najciemniejszy pozytyw. pewnie na testach innej marki i dziś by był... śluz tylko jakiś taki wodnisty, nie ma rozciągliwego
jakoś nie widzę tego cyklu -
Pianistka, zawsze trzeba miec nadzieje ze sie uda
Pianistka lubi tę wiadomość
-
A gdzies czytalam ze sluz wodnisty to tez jest plodny. Wiec nie tylko rozciagliwy, przypominający białko jajka jest ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 08:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie dziś lewe jajo kłuje. Choć wolałabym mieć owu 14 a nie 13 dc. No ale nie będę wybrzydzać, ważne, że w ogóle będzie, bo zawsze może nie być.
Spoglądam czasem na wątek sierpniowy i tam taki wysyp ciąż, że aż mi głupio, że sama nie zaszłam -
nick nieaktualnySkrzydlata wrote:A mnie dziś lewe jajo kłuje. Choć wolałabym mieć owu 14 a nie 13 dc. No ale nie będę wybrzydzać, ważne, że w ogóle będzie, bo zawsze może nie być.
Spoglądam czasem na wątek sierpniowy i tam taki wysyp ciąż, że aż mi głupio, że sama nie zaszłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny