Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już pisałam 2 razy i dalej mnie nie ma
Zakręcona jak możesz wpisz mnie na 26 września <prosi> -
melduje się po wizycie u gina...
ogólnie nie mam z czego krawić, nie z nadżerki ani z szyjki, endo nie wskazuje na łuszczenie, w prawym jajniku ciałko żółte wynik owulacji
krawienie jak by ustępowało, ale mówił ze jak by sie znowu nasiliło mam jechać na izbę do szpitala.
W sumie nic mądrego nie dowiedziałam się oprócz tego ze nadal mam szanse na ciaze w tym cyklu,
Kazał unikać stresów, nie przemęczać się bo to też może być przyczyna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariaa wrote:melduje się po wizycie u gina...
ogólnie nie mam z czego krawić, nie z nadżerki ani z szyjki, endo nie wskazuje na łuszczenie, w prawym jajniku ciałko żółte wynik owulacji
krawienie jak by ustępowało, ale mówił ze jak by sie znowu nasiliło mam jechać na izbę do szpitala.
W sumie nic mądrego nie dowiedziałam się oprócz tego ze nadal mam szanse na ciaze w tym cyklu,
Kazał unikać stresów, nie przemęczać się bo to też może być przyczyna. -
nick nieaktualny
-
Pisalam post i wsiakl.pytalam co u dari ale na innym watku to dobrze ze nic powazniejszego oszczedzaj sie i dzialaj dalejDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla, czyli testujemy razem Mi się wydaje, że ovu za szybko wyznaczył mi owulkę Ale testuję bo mąż ma 2 urodziny i cóż by to była za wspaniała wiadomość On by się tak cieszył....
Daria, a może jakieś problemy z progesteronem czyli niedomoga ciałka żółtego ? Bo słyszałam, że właśnie wtedy pojawiają się krwawieniaMadziulla lubi tę wiadomość
-
Daria, nie wiem czy to pocieszy, ale ja tak krwawiłam bez przyczyny.... w ciąży! więc domyślasz się, co to był za strach
byłam u 3 ginów, za każdym razem na IP. nikt nigdy nie znalazł przyczyny! żadnej nadżerki, żadnego krwiaka, hormony git. NIC podejrzanego. Stanęło na tym że krwawiłam ze stresu i przemęczenia bo w momencie gdy poszłam na zwolnienie i zaczęłam okupować kanapę i TV krwawienia zniknęły
trzymam kciuki za ten cykl
Laseczki, tak jak sądziłam...
także albo to jest najciemniejszy pozytyw, albo będzie w nocy / rano
także owu podejrzewam, będzie najpóźniej w sobotę
Zakręcona wpisz mnie na testowanie na 7 września
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 19:29
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość