Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To moj pierwszy cykl z testami owulacyjnymi, mam nadzieje ze cos to pomoze i bedzie szczesliwy ale trzeba sie przygotowac na wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cookiemonsterka wrote:A jeszcze jeden kwiatek na poprawienie humoru. Moja ex szefowa była w komisji sprawdzającej testy ze studium kosmetycznego i jedna agentka napisała: "kosmetyczka powinna mieć związane ręce, żeby nie przeszkadzały jej w pracy, to samo tyczy się grzywki"
a Osttanio myślalam ze spadnę z krzesła ze śmiechu jak dzwoni kobieta umówić się na Rezonans to pytam jakiej czesci ma byc a ona mówi Rataje (wyjaśnienie:rataje dzielnica Poznania)a ja pytam ponownie dodając jaka część ciała ma być badana także ten wszystko w temacie
cookiemonsterka, ZakreconaŻona, Demsik, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:co u mnie? dziś 20 dc czekam na testowanie za tydz ide na bete
i chyba nadwerężyłam nogę (bo skręcona na pewno nie jest) jak poszłam biegać po pracy... -
SusannaDean wrote:O widzisz Już zaraz powinnaś mieć pozytyw owulki, skoro testowanie 10 września ?
Tak 10+/- bo moje cykle nie do konca sa regularne. Ale jakos w tych dniach powinna byc @ ( ale lepiej zeby jej wogole nie bylo ) a moja fl trwa 14-15 dni wiec zobaczymy co tescik jutro powie -
nick nieaktualnyDariaa wrote:apropo tekstów to dzwonią do nas Panie i mówią "Chce sie zapisać na Komputer i cisza... ja sobie myślę jaki koputer pograc chce sobie czy jak to pytam o co jej chodzi no na ten komputer badanie takie... no..." musisz rozumieć je bez słow a najlepiej czytać w myślach.
a Osttanio myślalam ze spadnę z krzesła ze śmiechu jak dzwoni kobieta umówić się na Rezonans to pytam jakiej czesci ma byc a ona mówi Rataje (wyjaśnienie:rataje dzielnica Poznania)a ja pytam ponownie dodając jaka część ciała ma być badana także ten wszystko w temacie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolaFasola wrote:Tak 10+/- bo moje cykle nie do konca sa regularne. Ale jakos w tych dniach powinna byc @ ( ale lepiej zeby jej wogole nie bylo ) a moja fl trwa 14-15 dni wiec zobaczymy co tescik jutro powie
Czy dziś robiłaś ?
Fajna fl, ja mam 12 dni -
Dariaa wrote:apropo tekstów to dzwonią do nas Panie i mówią "Chce sie zapisać na Komputer i cisza... ja sobie myślę jaki koputer pograc chce sobie czy jak to pytam o co jej chodzi no na ten komputer badanie takie... no..." musisz rozumieć je bez słow a najlepiej czytać w myślach.
a Osttanio myślalam ze spadnę z krzesła ze śmiechu jak dzwoni kobieta umówić się na Rezonans to pytam jakiej czesci ma byc a ona mówi Rataje (wyjaśnienie:rataje dzielnica Poznania)a ja pytam ponownie dodając jaka część ciała ma być badana także ten wszystko w temacie
Haha ludzie są zakręceni
Ale bez nich smutny byłby ten światPozytywne nastawienie -
Dariaaa mialysmy tak samo miesiaczke 8@ jestesmy na podobnym etapie zeswirowac idzie tak sie ren sierpien wlecze...masz juz jakies objawy ktore sobie wkrecasz? Masakra przez co my musimy przechodzic najbardziej ksiazkowe ciaze to re gdzie dziewczyny nie musualy tak kombinowac i myslec jak my ale nam tez sie uda!!!
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj nie. Robilam w niedziele i wczoraj. I obydwa mialy jasna testową, co prawda wczorajszy byl leciutko ciemniejszy ale jeszcze jednak nadal o wiele bladszy niz pasek kontrolny.
Ja to mialam wszystko fajne przed poronieniem;) cykle jak w zegarku owulacja prawdopodobnie tez a teraz sie troszke poprzestawialo. Teraz jest juz 6 cykl staran ale bardziej takich na luzie wiec chcialam tymi testami sprawdzic, chociaz wiem ze one nie pokaza czy w 100 procentach owulacja byla, ale chociaz mniej wiecej wiedziec czy to akurat te dobe dni bo czytalam ze temperatura nie jest taka pewna bo owulacja moze wystąpić zarówno. przed jak i po skoku. A ze sluzem tez mam problem bo jest go malo -
nick nieaktualny
-
Dziewcyny jutro robid progesteron i testosteron mialam tez zbadac prolaktyne ale nie wiem czy sie oplaca bo slyszalam ze po owu prolaktyna rosnie i nie wiem czy jest sens sie stresowac a tak naprawde wynik bd nie wiarygodny bo nie bd miala z czym porownac bo w tym cyklu nie robilam. Jak myslicie czy w tym cyklu dac spokuj z prolaktyna i zbadac w nasrepnym cyklu?To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI