Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie! Od dziś znowu @... ale z nadzieją zapisuję się na wrzesień. Skoro dzidzi nie będzie na kolejne urodziny męża w kwietniu, to może uda się urodzić na 3 rocznicę ślubu w maju
proszę o zapisanie na 9 września -
sandri_1 wrote:Prosze o zapisanie mnie na 15 wrzesnia, razem z Marmurkową mą Podejrzewam ze zatestuje moze szybciej, a moze nie... W kazdym razie @ powinnam miec 14/15 wrzesnia.
Dawaj Sandri Do roboty będzie wczasowy dzidziuś
Miłej zabawyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 15:23
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Marmurkowa. Za ciebie trzymam mocno kciuki! :* :* Do wczasow jeszcze dwa tygodnie, a juz od 3dni nie moge spac. Dużo emocji bo jeszcze moja kochana siostrzenica przyjezdza do PL. Mieszka w Niemczech i rzadko się widzimy. Nie moge się doczekać. No i juz te przygotowania do naszego wylotu, juz zakupy, juz mysle jakie ciuchy i buty wziąć. ..
SusannaDean, Marmurkowa lubią tę wiadomość
-
sandri_1 wrote:Dzięki Marmurkowa. Za ciebie trzymam mocno kciuki! :* :* Do wczasow jeszcze dwa tygodnie, a juz od 3dni nie moge spac. Dużo emocji bo jeszcze moja kochana siostrzenica przyjezdza do PL. Mieszka w Niemczech i rzadko się widzimy. Nie moge się doczekać. No i juz te przygotowania do naszego wylotu, juz zakupy, juz mysle jakie ciuchy i buty wziąć. ..
Dzięki Sandri ja też mam nadzieję że po Twoim powrocie zobaczę Twoje II
Nic nie bierz No może jakąś sexi koszulkę i szpilki
Spadam dziewczyny przygotować się bo zaraz goście wpadają - te moje urodziny jakoś dziwnie rozciągnęły się w czasie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 17:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki ja mam ogromną nadzieje że będę mola się dopisać na wrześniowe testowanie teoretycznie około 4.09.17 trzymam mocno kciuki za was wszystkie i za siebie i obyśmy wszystkie mogły pochwalić się dwiema pięknymi kreseczkamiJulia Daria 9lat
(*) 7tc
Kacper Cyprian 5lat -
o kurczaczek !!!!! Ale wpadka hahaha racja chodziło o 2016 pojęcia na mam jakim cudem rok w przod skoczyłam hihihih
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 22:04
Demsik, marciaa, Mosia lubią tę wiadomość
Julia Daria 9lat
(*) 7tc
Kacper Cyprian 5lat