Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Zakręcona O Was też nie zapomniałam i intensywnie myślałam, jesteście takimi moimi dobrymi duszami
Normalnie kocham Was i nie jest to skutek uboczny wypitego wina bo dopiero zaczynam
Jak trzeba to dacie kopa w dup....ę a jak nie to przytulicie
Cieszę się że do Was trafiłam
Madziulla, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jednak staramy sie dalej hehe czlowiek jak sie kloci to jednak glupieje w zyciu was nie zostawie milego dzionkaDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
wiesz co dzis uswiadomiłam sobie nie ma sensu starac sie o 2 dziecko skoro zaraz strace prace jesli prognozy jakie przyniosl maz z pracy sie potwierdza i również on może stracic prace mimo że koło 6 lat pracuje u nich
-
nick nieaktualnyZawsze, każdy może stracić pracę jutro czy pojutrze. Żadna pewność nie wchodzi w grę. Czasem nawet zdrowie nie wchodzi w grę. A czasem życie. Mi się wydawało ze jestem takim pracownikiem ze nigdy mi nic nie zagrozi. Owszem. Ale dowiedziałam się nagle ze moja wartość spadła o 5000... W jednej chwili. Dajcie spokój. Chcesz mieć dziecko? To się staraj. To co czujesz jest jedyną pewnością jaką masz. A pieniądze rzecz nabyta, zawsze da się zorganizować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 17:05
-
dzieki marmurkowa, wzajemnie;)
anusiak mama4raz ma racje- glowa do gory i cyc do przodu- będzie dobrze;)
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
dzieki dziewczyny a jednak sie martwie bo z ta praca trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno.nie zrozumcie mnie zle ale ja tam mialam pracowac tylko 2 tygodnie na zastepstwo za pania ktora szla na badania do szpitala od 15.02.2016 a jednak pracuje do tej pory i jest wiele zalet tej pracy<dobrze placa,pracuje do 14 abym mogla dziecko z autobusu szkolnego odebrac i zajac sie nim,mam pare minut rowerem do pracy.szefostwo miod malina ida tak na reke jakt nigdzie indziej bo rozumieja ze nie moge pracowac do konca w ciagu dnia tak jak maz,kiedy potrzebuje mam wolne np.w wakacje pracowałam w te dni co córa była w przedszkolu na letnich dniach dyżurowych.mialam też urlop w ciagu lipca i na dodatek cały sierpien dostałam bez problemu wolnego na opieke nad dzieckiem.gdzie trzymaja etat dla mnie.a ta prognoza z utrata pracy wiaze sie z iloscia polproduktu ktory szef kupuje do produkcji bo producentowi polproduktu ktos podpalil ogromne zapasy towaru ktory przerabia dla nas do produkcji i to jest ta zaleznosc nie bedzie polproduktu to my nie mamy czego produkowac i przerabiac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny