Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola! Ty mi tu nie wymyślaj ! Dobrze będzie, teraz masz chwilę słabości ale pamiętaj masz teraz kogoś tam na górze kto będzie czuwał nad Waszym szczęściem.
Do 31 dużo czasu a często tak się zdarza że ktoś odchodzi żeby mógł przyjść ktoś nowy.
Takie miejsce robi, tak mawiała moja kochana babcia.
-
nick nieaktualny
-
Marmurkowa wrote:Karola! Ty mi tu nie wymyślaj ! Dobrze będzie, teraz masz chwilę słabości ale pamiętaj masz teraz kogoś tam na górze kto będzie czuwał nad Waszym szczęściem.
Do 31 dużo czasu a często tak się zdarza że ktoś odchodzi żeby mógł przyjść ktoś nowy.
Takie miejsce robi, tak mawiała moja kochana babcia.
Tak teraz teściowa bedzie tam czuwac w końcu tak bardzo chciała wnuka od nas może nam pomoże ale na razie tylko łzy płyna po policzku a jeszcze musze mezowi to jakos powiedzieć -
maz jeszcze nic nie wie jest w pracy do 22 nie dzwoniłam do jego przełożonego bo co by to dało a tak przynajmniej pracuje w niewiedzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczyny własnie mąż się dowiedział napisałam mu smsa a ja ide otworzyc winko on ma piwko musimy odreagowac a najgorsze jest to że niby na to czekalismy modlolismy sie by w końcu odeszła by nie cierpiała a mimo to bardzo to boli ....za bardzo ...
-
nick nieaktualny
-
Karola bardzo mi przykro
SusannaDean u mnie już @ w pełni a ja mam urlop wiec mój plan przelezec pół dnia potem coś tam ogarnąć na kolejny wypad tym razem góry i znów o tak pod kocyk