Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik wrote:Coraz więcej nas tutaj super.ja mialam ciezka nocke obudzilam sie o 3 i do 6 nie spalam.mialam dreszcze uderzenia goraca w brzuchu dziwnie.balam sie ze to jelitowa _tak kiedys sie zaczynalo u mnie wiec polecialam po leki przeciwwymiotne i na biegunke i jestem taka do niczego ale wiem ze nic mi nie bedzie po lekach.uf
Zdrowiej szybkoMegii1986 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
Witam serdecznie nowe koleżanki
Cookie wydaje mi się że to może @ się rozkręcać, betę w którym dpo robiłaś?
Wczoraj chyba imprezowania się zakończyły, grill to raczej też był ostatni skończyliśmy po 1:00 jakoś tak chłodno było.
Baby piły winko, ale jakoś szybko się skończyło... Morwa to chyba Ty masz ciocię z zapasami mszalnego?Ale przydałaby się taka ciocia wczoraj
cookiemonsterka, Megii1986, Bibi1 lubią tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:Witam serdecznie nowe koleżanki
Cookie wydaje mi się że to może @ się rozkręcać, betę w którym dpo robiłaś?
Wczoraj chyba imprezowania się zakończyły, grill to raczej też był ostatni skończyliśmy po 1:00 jakoś tak chłodno było.
Baby piły winko, ale jakoś szybko się skończyło... Morwa to chyba Ty masz ciocię z zapasami mszalnego?Ale przydałaby się taka ciocia wczoraj
hehe to imprezowo byłooby więcej babskich inie tylko spotkań
Megii1986 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
Witam, można?
Z mężem oszaleliśmy, i naszej 6 miesięcznej córce chcemy szybko zapewnić rodzeństwo
Dzisiaj mój 8 dc....
O córkę staraliśmy się 3 lata, 4 razy straciłam ciąże. Wątpię by tym razem poszło szybciej, choć mój gin mówi, że powinnam szybko zafasolkować
pozdrowienia dla Wszystkich :*cookiemonsterka, Bibi1, Megii1986, SusannaDean, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Widzę, że macie zwyczaj listy, przepraszam, dopiero ogarnęłam :d
@ powinna być 9 września, zapiszcie mnie więc na testowanie 8.09
Owulacja powinna być 24-25 sierpnia. W ciąży z córką pozytywny test wyszedł 10 dpo, więc pewnie znowu zakorci mnie testowanie wcześniej, około 3-4 września :oMegii1986 lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Witam, można?
Z mężem oszaleliśmy, i naszej 6 miesięcznej córce chcemy szybko zapewnić rodzeństwo
Dzisiaj mój 8 dc....
O córkę staraliśmy się 3 lata, 4 razy straciłam ciąże. Wątpię by tym razem poszło szybciej, choć mój gin mówi, że powinnam szybko zafasolkować
pozdrowienia dla Wszystkich :*
Witaj Pianistka
Teraz po porodzie to możesz się zdziwićPodobno można szybko zaskoczyć
Życzę powodzenia.Megii1986 lubi tę wiadomość
-
Marmurkowa, mam endometriozę. Mój gin ostatnio na wizycie mówił że muszę pilnować tabletek anty bo po poprzedniej ciąży organizm jest jeszcze w trybie ciążowym, endometrium jeszcze nie poszalało, i mówi, ze teraz łatwo mogłabym zajść. Więc postanowiliśmy spróbować
nie wiem co będzie za 5 lat, czy się uda... o córkę staraliśmy się 3 lata i było ciężko. chcę więc wykorzystać ten czas, czuję się na siłach
Megii1986, SusannaDean, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Tak najpierw lajtowo potem badania zmiana gina teraz klinika i od wrzesnia IUI choc wolelibysmy ovejsc sie bez tego.mam miec powtorzone badanie hsg i juz mam ciarki
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Wiecie, a ja z jednej strony chciałabym by sie udało a z drugiej boje sie strasznie. Bo ciaza, a potem noworodek przy maluszku ktorego juz mam to ogromne wyzwanie...
Ale chyba nigdy nie bedzie idealnego czasu, zawsze bedzie cos, co powie "nie teraz"...
Mam nadzieje ze w ewentualnej ciazy bede sie czuła dobrze bo nie wyobrażam sobie zajmowania się moją małą z poziomu toaletySusannaDean, Megii1986, marzymisie, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Pianistka
Super córeczka i super oryginalne imię dla niej:D
Powiem Ci, że zazdroszczę ci tej odwagi ale chyba fajnie będzie wychowywać dwa maluszki i przynajmniej będą ze sobą blisko i za jednym razem heheJeśli gin tak mówi, to może to być racja, rzeczywiście lepiej teraz niż potem kolejne lata się stresować i starać skoro szczęście być może jest na wyciągnięcie dłoni
-
SusannaDean wrote:Cześć Pianistka
Super córeczka i super oryginalne imię dla niej:D
Powiem Ci, że zazdroszczę ci tej odwagi ale chyba fajnie będzie wychowywać dwa maluszki i przynajmniej będą ze sobą blisko i za jednym razem heheJeśli gin tak mówi, to może to być racja, rzeczywiście lepiej teraz niż potem kolejne lata się stresować i starać skoro szczęście być może jest na wyciągnięcie dłoni
DziękujęNie mieszkamy w Polsce więc i imię niepolskie
Widzisz, niby wiem jakie są plusy... bo różnica 1,5 roku między dzieciaczkami pozwoli na stworzenie bliższej więzi. Plus taki, że za 3-4 lata dzieci będą się mogły ze sobą bawić nie tak bardzo absorbując nas. Plus taki, ze mamy wyprawkęa dla córki, naszego wymarzone skarba kupowaliśmy wszystko nie patrząc na koszta, szkoda byłoby mi to sprzedać za pół darmo. Plus też taki, że za 6-7 lat, my będziemy wciąż młodzi a dzieci na tyle duże by wieczorem zostać z ciocią a my pójdziemy do kina. Plus też taki, że nie będę musiała już zaraz wracać do pracy tylko z Emką będę też dłużej. I plus taki, że już w tym siedzę, jestem przyzwyczajona do wstawania po nocach, w naszym życiu rodzinnym niewiele się zmieni.
Minusy? Nie ma... Jedynie strachEmma ma pół roku, od pół roku nie przespała nocy (90% jej rówieśników robi to dawno)... Co noc budzi się od 4 do nawet 10 razy, wstaje o 5-6. Mówię sobie, ze to minie... puszczę ten etap w niepamięć a wspaniała córka pozostanie. Głupotą byłoby rezygnować z drugiego dziecka tylko przez zmęczenie... Ale jeśli pomyślę, że nie wiadomo czy w kolejnym półroczu zaskoczy mnie i prześpi 4 godziny...
Ale już taki charakter mam, że choćbym się nosem podpierała to dam radę by osiągnąć cel. A skoro za cel postawiłam sobie wychowanie dwóch maluszków de facto jednocześnie, to podołam...
Z resztą.. Mój mąż ma siostrę młodszą o rok. Teściowa dała radę to ja nie dam?
Megii1986, marzymisie, AJA_S lubią tę wiadomość