Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik wrote:Coraz więcej nas tutaj super.ja mialam ciezka nocke obudzilam sie o 3 i do 6 nie spalam.mialam dreszcze uderzenia goraca w brzuchu dziwnie.balam sie ze to jelitowa _tak kiedys sie zaczynalo u mnie wiec polecialam po leki przeciwwymiotne i na biegunke i jestem taka do niczego ale wiem ze nic mi nie bedzie po lekach.uf
Zdrowiej szybkoMegii1986 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
Witam serdecznie nowe koleżanki
Cookie wydaje mi się że to może @ się rozkręcać, betę w którym dpo robiłaś?
Wczoraj chyba imprezowania się zakończyły, grill to raczej też był ostatni skończyliśmy po 1:00 jakoś tak chłodno było.
Baby piły winko, ale jakoś szybko się skończyło... Morwa to chyba Ty masz ciocię z zapasami mszalnego? Ale przydałaby się taka ciocia wczoraj
cookiemonsterka, Megii1986, Bibi1 lubią tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:Witam serdecznie nowe koleżanki
Cookie wydaje mi się że to może @ się rozkręcać, betę w którym dpo robiłaś?
Wczoraj chyba imprezowania się zakończyły, grill to raczej też był ostatni skończyliśmy po 1:00 jakoś tak chłodno było.
Baby piły winko, ale jakoś szybko się skończyło... Morwa to chyba Ty masz ciocię z zapasami mszalnego? Ale przydałaby się taka ciocia wczoraj
hehe to imprezowo było oby więcej babskich inie tylko spotkańMegii1986 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
Witam, można?
Z mężem oszaleliśmy, i naszej 6 miesięcznej córce chcemy szybko zapewnić rodzeństwo
Dzisiaj mój 8 dc....
O córkę staraliśmy się 3 lata, 4 razy straciłam ciąże. Wątpię by tym razem poszło szybciej, choć mój gin mówi, że powinnam szybko zafasolkować
pozdrowienia dla Wszystkich :*cookiemonsterka, Bibi1, Megii1986, SusannaDean, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Widzę, że macie zwyczaj listy, przepraszam, dopiero ogarnęłam :d
@ powinna być 9 września, zapiszcie mnie więc na testowanie 8.09
Owulacja powinna być 24-25 sierpnia. W ciąży z córką pozytywny test wyszedł 10 dpo, więc pewnie znowu zakorci mnie testowanie wcześniej, około 3-4 września :oMegii1986 lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Witam, można?
Z mężem oszaleliśmy, i naszej 6 miesięcznej córce chcemy szybko zapewnić rodzeństwo
Dzisiaj mój 8 dc....
O córkę staraliśmy się 3 lata, 4 razy straciłam ciąże. Wątpię by tym razem poszło szybciej, choć mój gin mówi, że powinnam szybko zafasolkować
pozdrowienia dla Wszystkich :*
Witaj Pianistka
Teraz po porodzie to możesz się zdziwić Podobno można szybko zaskoczyć
Życzę powodzenia.Megii1986 lubi tę wiadomość
-
Marmurkowa, mam endometriozę. Mój gin ostatnio na wizycie mówił że muszę pilnować tabletek anty bo po poprzedniej ciąży organizm jest jeszcze w trybie ciążowym, endometrium jeszcze nie poszalało, i mówi, ze teraz łatwo mogłabym zajść. Więc postanowiliśmy spróbować nie wiem co będzie za 5 lat, czy się uda... o córkę staraliśmy się 3 lata i było ciężko. chcę więc wykorzystać ten czas, czuję się na siłach
Megii1986, SusannaDean, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Tak najpierw lajtowo potem badania zmiana gina teraz klinika i od wrzesnia IUI choc wolelibysmy ovejsc sie bez tego.mam miec powtorzone badanie hsg i juz mam ciarki
Megii1986 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Wiecie, a ja z jednej strony chciałabym by sie udało a z drugiej boje sie strasznie. Bo ciaza, a potem noworodek przy maluszku ktorego juz mam to ogromne wyzwanie...
Ale chyba nigdy nie bedzie idealnego czasu, zawsze bedzie cos, co powie "nie teraz"...
Mam nadzieje ze w ewentualnej ciazy bede sie czuła dobrze bo nie wyobrażam sobie zajmowania się moją małą z poziomu toaletySusannaDean, Megii1986, marzymisie, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Pianistka Super córeczka i super oryginalne imię dla niej:D
Powiem Ci, że zazdroszczę ci tej odwagi ale chyba fajnie będzie wychowywać dwa maluszki i przynajmniej będą ze sobą blisko i za jednym razem hehe Jeśli gin tak mówi, to może to być racja, rzeczywiście lepiej teraz niż potem kolejne lata się stresować i starać skoro szczęście być może jest na wyciągnięcie dłoni
Megii1986 lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Cześć Pianistka Super córeczka i super oryginalne imię dla niej:D
Powiem Ci, że zazdroszczę ci tej odwagi ale chyba fajnie będzie wychowywać dwa maluszki i przynajmniej będą ze sobą blisko i za jednym razem hehe Jeśli gin tak mówi, to może to być racja, rzeczywiście lepiej teraz niż potem kolejne lata się stresować i starać skoro szczęście być może jest na wyciągnięcie dłoni
Dziękuję Nie mieszkamy w Polsce więc i imię niepolskie
Widzisz, niby wiem jakie są plusy... bo różnica 1,5 roku między dzieciaczkami pozwoli na stworzenie bliższej więzi. Plus taki, że za 3-4 lata dzieci będą się mogły ze sobą bawić nie tak bardzo absorbując nas. Plus taki, ze mamy wyprawkę a dla córki, naszego wymarzone skarba kupowaliśmy wszystko nie patrząc na koszta, szkoda byłoby mi to sprzedać za pół darmo. Plus też taki, że za 6-7 lat, my będziemy wciąż młodzi a dzieci na tyle duże by wieczorem zostać z ciocią a my pójdziemy do kina. Plus też taki, że nie będę musiała już zaraz wracać do pracy tylko z Emką będę też dłużej. I plus taki, że już w tym siedzę, jestem przyzwyczajona do wstawania po nocach, w naszym życiu rodzinnym niewiele się zmieni.
Minusy? Nie ma... Jedynie strach Emma ma pół roku, od pół roku nie przespała nocy (90% jej rówieśników robi to dawno)... Co noc budzi się od 4 do nawet 10 razy, wstaje o 5-6. Mówię sobie, ze to minie... puszczę ten etap w niepamięć a wspaniała córka pozostanie. Głupotą byłoby rezygnować z drugiego dziecka tylko przez zmęczenie... Ale jeśli pomyślę, że nie wiadomo czy w kolejnym półroczu zaskoczy mnie i prześpi 4 godziny...
Ale już taki charakter mam, że choćbym się nosem podpierała to dam radę by osiągnąć cel. A skoro za cel postawiłam sobie wychowanie dwóch maluszków de facto jednocześnie, to podołam...
Z resztą.. Mój mąż ma siostrę młodszą o rok. Teściowa dała radę to ja nie dam?
Megii1986, marzymisie, AJA_S lubią tę wiadomość