Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe
Ktoś pisal o plamieniach przed @. W sierpniowym watku pisalysmy tez o tym. Ktos zapodal artykul ze strony Naturalnego Planowania Rodziny o wit b6 z magnezem w temacie tych plamien. Od razu zaczelam suplementowac. Plamienia zmniejszyly się do 1dnia przed @. I bylo ich malutko jak nigdy. Wierze ze jak bede suplementowac pełny cykl to w ogóle nie wystąpią! Cholerne plamienia mam od kiedy odstawilam pigulki rok temu w czerwcu. Od tamtego czasu się nie zabezpieczamy i nie moge zajść Ale teraz jestem pelna nadziei ze B6 pomoze !SusannaDean, Megii1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, nic nie biore. Nie robilam jeszcze żadnych badan pod tym kątem. Ale czytalam na forach ze kobiety ktore plamia przed @ to mało z nich ma problem z proge. Teraz lecimy na wczasy 27. Jak nam sie nie uda na wczasach to ide na badania. Daje sobie ostatnia szanse na ciążę bez pomocy medycznej.
Megii1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Nie, nic nie biore. Nie robilam jeszcze żadnych badan pod tym kątem. Ale czytalam na forach ze kobiety ktore plamia przed @ to mało z nich ma problem z proge. Teraz lecimy na wczasy 27. Jak nam sie nie uda na wczasach to ide na badania. Daje sobie ostatnia szanse na ciążę bez pomocy medycznej.
Nie zaszkodzi skontrolować poziomu hormonów, ale życzę Ci, żeby udało się podczas wakacji i nie było trzeba żadnych dodatkowych leków.Megii1986, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy staramy się już ponad rok. Od lipca 2015 w ciąży byłam 2 razy. Listopad 2015 - ciążą pozamaciczna z resekcją jajowodu, lipiec 2016 - ciąża biochemiczna. Mam nadzieję, że do 3 razy sztuka i uda się zdrowa ciąża na 9 miesięcy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:My staramy się już ponad rok. Od lipca 2015 w ciąży byłam 2 razy. Listopad 2015 - ciążą pozamaciczna z resekcją jajowodu, lipiec 2016 - ciąża biochemiczna. Mam nadzieję, że do 3 razy sztuka i uda się zdrowa ciąża na 9 miesięcy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny