Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusiak, rzeczywiście tempka w dół Ale póki nie spadnie poniżej kreski, to jest nadzieja
Karola, moim zdaniem cytologia nie ma wpływu na serduszkwanie, a przynajmniej nic nigdy takiego lekarz mi nie mówił
Susanna, a jak u Nas musi być co najmniej tak dobrze, jak nie lepiej, niż było na sierpniowym testowaniu -
nick nieaktualny
-
Część ja dziś chce ogarnac na full chatę okna puki pogoda pościel piore szybko wyschnie także korzystam z wolnego muszę jedynie lecieć do sklepu po parę rzeczy , dla tych co odpoczywają udanego weekendu bawcie się laseczki :*
Reszcie życzę aby dzień szybko w pracy minął. -
Dzisiaj test owu negatywny, ale testowa tylko troszke jasniejsza od kontrolnej ale jednak widac ze jasniejsza ... Ciekawe <zamyślona> temp nadal niska.
-
Dariaa wrote:Część ja dziś chce ogarnac na full chatę okna puki pogoda pościel piore szybko wyschnie także korzystam z wolnego muszę jedynie lecieć do sklepu po parę rzeczy , dla tych co odpoczywają udanego weekendu bawcie się laseczki :*
Reszcie życzę aby dzień szybko w pracy minął.
ja do 1 mam urlop cały sierpien #czytaj opieka wakacyjna nad 6,5 letnim roztrzepancem# a jestem tak zmarnowana nim że odpoczne dopiero w piatek w pracy zaczynajac od dzwigania skrzynek na rozruch.nie ma to jak robic sto rzeczy naraz,zajmowac sie domem dzieckiem wymyslac mu zajecia pilnowac aby nie wchodzilo na drzewa ploty.czlowiek wieczorem patrzy usiasc odpoczac a tu tekst chce makaron z sosem pomidorowym na kolacje.trzeba zrobic bo kocham diabła ponad życie.też patrzyłam aby porobic w domu póki pogoda i można poprac posciele koce
ps.z tego wszystkiego mój wykres zwariował czekam na wynik tej rewolucji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tylko mnie ten test zastanawia... zwykle miałam pozytywny 2 dni...
a tu, w czwartek pozytywny, wczoraj już ledwo co widoczna druga kreska a dzisiaj zero! normalnie tylko kontrolna. to by wskazywało ze nie wykryto Lh. więc że już PO owu... przynajmniej ja to tak rozumiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jak tam u Was ? U mnie jest tak piekna pogoda od rana ze nic tylko pojsc na spacer w nocy cos spac nie moglam... Jajniki kluja raz jeden raz drugi a jak juz przestana to na srodku brzucha tez odczuwam lekkie klucia ;/, piersi pobolewaja dalej przy dotyku ale tak bardziej od pach, na sutkach (nie na otoczce) zrobily mi sie jakies male biale grudki czy cos w tym stylu... Mam je tez wlasnie wokol otoczki ..hmm... A wlasnie co do piersi. Jezeli bola od owulacji to znaczy ze owulacja przebiegla prawidlowo? Gdzies tak slyszalam ale nie pamietam od kogo ... No i kolezanka mi mowila ze jezeli wlasnie bola od pach to na pewno nie jest to objaw ciazy bo wtedy bola bardziej na dole i sutki... Ciekawe.. Czyli trzeba sie chyba szykowac na nastepny cykl...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny