Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anusiak no co Ty
Marcjanna, ja uwielbiam duże psy ale jakoś nie było mi po drodze takiego mieć tzn kiedyś w domu rodzinnym mielismy wyżła weimarskiego. Ja za to zakochana w sznaucerach a też chodzi o to, że mąż ma alergię więc u nas sprawdza się jedynie pies który nie gubi włosia -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny tyle nas laczy ja mam kotke fajna w ciapeczki i paseczki bialo rudo szara i tez wielkie nadzieje na fasolke w tym miesiacu i tez cala drze przed testowaniem (chyba 3 wrzesnia w sobote je zrobie to juz bedzie po ods luteiny i 14 dni po pregnylu wiec nie powinien byc oszukany) W zwiazku z tym mam pytanie Jak szybko przychodzi wredna malpa @ po odstawieniu luteiny? Mimo tego ze mam dlugoe cykle slyszalam ze po okolo 2 dniach? CY ods luteiny profesteron wiadomo podrrzymuje ciaze moze miec to wplyw jesli sie okaze ze jestem zafasolkowana? Kiedy zglaszacie sie do gina mi moj mowil ze wxzensiej niz 6 tc nie ma sensu....Zreszta wybiegam do przodu Tak bardzo boje sie rozczarowania i kolejnego torbiela badz ciazy ale znow zaslabej nikt mi nigdy nie wytlumczyl czemu ost w maju stalo sie jak sie stalo Mam objawy ze mi niedobrze bole glowy bezsennosc ale to pewnie wszystko nerwy a jak w takich warunkach ma sie rozwijc zarodek i dojsc do macicy boje sie bardzo ciazy pozamacicznej
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a mnie wlasnie juz coraz mniej boli brzuch, czasami zakluje jajnik raz jeden raz drugi czy poboli chwile dol brzucha ale to taki bardziej skurcz ktory trwa moze z 10 sekund i ogolnie czuje sie jakbym miala tam jakiegos melona. Taka opuchnieta sie tam czuje... Z jednej strony sie ciesze ze juz mnie tak nie boli a z drugiej nie bo boje sie ze @ w drodze
Tylko jeszcze cycki nie daja o sobie zapomniec i mam wrazenie ze sutki zrobily sie jakies takie wrazliwe na dotyk[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Pianistka wrote:Ja też mam psa nie lubię kotów
ale to tak chyba na ogół jest, że ludzie wolą psy bądź koty ja wolę psy. aczkolwiek mój zaczął mnie wkurzać od kiedy mała się pojawiła
Ja mam 4 psy Sa cudowne. Przychodza tez do nas na jedzenie koty (sztuk 4) i sa bezczelne bo w zadnej innej porze poza pora jedzenia ich nie ma. Moja Corka lezy na psach i je mietosi
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna Corka uwielbia psy Ja uwielbiam patrzec na te scenki: ona i pieski. Zwlaszcza z jedna z suniek naszych jest milosc niesamowita. Wszystko moze z nia zrobic a ta lezy i mruczy Dzieci i psy to super polaczenie. Aczkolwiek trzeba zwazac bo nie wszystkie sa takei cierpliwe i znosza bez mrugniecia okiem dzieciece tortury
-
nick nieaktualnyojaaaaa człowiek wychodzi na godzinę na trening i od razu się aktywujecie tak, że ciężko Was nadrobić u mnie @ rozbujała się tak, że dzień spędzę w embrionalnej pozycji...
Co do zwierza to bardzo ubolewam bo niestety nie mam i na razie się nie zapowiada ani na kota ani na psa