X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, słodki ten Twój suwaczek :) Oby pozostał przez 9 miesięcy :D

Zakręcona, szkoda tego cyklu. Ale cóż, może dla organizmu po ciąży było za szybko. Plus jest taki, że przynajmniej wiesz, iż możesz być w ciąży, a reszta to tylko kwestia czasu :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam psa :) nie lubię kotów :P
    ale to tak chyba na ogół jest, że ludzie wolą psy bądź koty :) ja wolę psy. aczkolwiek mój zaczął mnie wkurzać od kiedy mała się pojawiła

zFolwarku lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wolę koty ale mam psa tak się umówiliśmy ze raz pies raz kot.

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcjanna, Susanna a jakie macie pieseły?

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam owczarka niemieckiego dlugowlosego slucznusi

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piksel się wabi hehh

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie temp w dół czyl czekamy na @

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak no co Ty :( :( :(

Marcjanna, ja uwielbiam duże psy ale jakoś nie było mi po drodze takiego mieć :) tzn kiedyś w domu rodzinnym mielismy wyżła weimarskiego. Ja za to zakochana w sznaucerach :) a też chodzi o to, że mąż ma alergię więc u nas sprawdza się jedynie pies który nie gubi włosia

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt wlochate nie gubią a siersiuchy niestety tak. Odczuwam to niemiłosiernie, codziennie odkurzanie i częste wyczesywanie pieska. Ale kochany jest bardzo grzeczny piesek jest tego wszystkiego wart

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to nawet nie chodzi o sprzątanie bo i tak odkurzam co 2 dni a codziennie jeździ roomba - przy dziecku liżącym podłogę to koniecznosć. tylko właśnie alergia mężula :/
    nie dość ze ma astmę to jeszcze alergię na sierść :P biedny

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Nola Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny tyle nas laczy :) ja mam kotke fajna w ciapeczki i paseczki bialo rudo szara i tez wielkie nadzieje na fasolke w tym miesiacu i tez cala drze przed testowaniem (chyba 3 wrzesnia w sobote je zrobie to juz bedzie po ods luteiny i 14 dni po pregnylu wiec nie powinien byc oszukany) W zwiazku z tym mam pytanie Jak szybko przychodzi wredna malpa @ po odstawieniu luteiny? Mimo tego ze mam dlugoe cykle slyszalam ze po okolo 2 dniach? CY ods luteiny profesteron wiadomo podrrzymuje ciaze moze miec to wplyw jesli sie okaze ze jestem zafasolkowana? Kiedy zglaszacie sie do gina mi moj mowil ze wxzensiej niz 6 tc nie ma sensu....Zreszta wybiegam do przodu Tak bardzo boje sie rozczarowania i kolejnego torbiela :( badz ciazy ale znow zaslabej :( nikt mi nigdy nie wytlumczyl czemu ost w maju stalo sie jak sie stalo Mam objawy ze mi niedobrze bole glowy bezsennosc ale to pewnie wszystko nerwy a jak w takich warunkach ma sie rozwijc zarodek i dojsc do macicy :( boje sie bardzo ciazy pozamacicznej

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chciałabym się dopisać :) testuję 17 września, to będzie 18 dpo :)
    a i tez mam psa :D widać go na profilowym hehe niestety zdjęcie nie chce się obrócić :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 10:27

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mnie wlasnie juz coraz mniej boli brzuch, czasami zakluje jajnik raz jeden raz drugi czy poboli chwile dol brzucha ale to taki bardziej skurcz ktory trwa moze z 10 sekund i ogolnie czuje sie jakbym miala tam jakiegos melona. Taka opuchnieta sie tam czuje... :/ Z jednej strony sie ciesze ze juz mnie tak nie boli a z drugiej nie bo boje sie ze @ w drodze :/
    Tylko jeszcze cycki nie daja o sobie zapomniec i mam wrazenie ze sutki zrobily sie jakies takie wrazliwe na dotyk

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • ania122 Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:

Anusiak może nie będzie tak źle ! ;* u mnie dwa dni pod rząd schodziła a teraz wybiła do 37 :* może u Ciebie tez skoczy

• an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:

Może zakłócona?

dev142pfs__.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Ja też mam psa :) nie lubię kotów :P
    ale to tak chyba na ogół jest, że ludzie wolą psy bądź koty :) ja wolę psy. aczkolwiek mój zaczął mnie wkurzać od kiedy mała się pojawiła

Ja mam 4 psy :) Sa cudowne. Przychodza tez do nas na jedzenie koty (sztuk 4) i sa bezczelne bo w zadnej innej porze poza pora jedzenia ich nie ma. Moja Corka lezy na psach i je mietosi :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Ja mam 4 psy :) Sa cudowne. Przychodza tez do nas na jedzenie koty (sztuk 4) i sa bezczelne bo w zadnej innej porze poza pora jedzenia ich nie ma. Moja Corka lezy na psach i je mietosi :)
    To mała ma frajdę hehh

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcjanna Corka uwielbia psy :) Ja uwielbiam patrzec na te scenki: ona i pieski. Zwlaszcza z jedna z suniek naszych jest milosc niesamowita. Wszystko moze z nia zrobic a ta lezy i mruczy :) Dzieci i psy to super polaczenie. Aczkolwiek trzeba zwazac bo nie wszystkie sa takei cierpliwe i znosza bez mrugniecia okiem dzieciece tortury ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojaaaaa człowiek wychodzi na godzinę na trening i od razu się aktywujecie tak, że ciężko Was nadrobić ;) u mnie @ rozbujała się tak, że dzień spędzę w embrionalnej pozycji...

Co do zwierza to bardzo ubolewam bo niestety nie mam i na razie się nie zapowiada ani na kota ani na psa :(

• marciaa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubie psy.
    Mam jednego ale on jest u rodziców :)
    I też uwielbiam jak się bawi z maluchami :)
    W ogóle jest taka wierna *.*

‹‹ 89 90 91 92 93 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ