Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania122 wrote:Anusiak może nie będzie tak źle ! ;* u mnie dwa dni pod rząd schodziła a teraz wybiła do 37 :* może u Ciebie tez skoczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dariaa wrote:Mnie dziwnie ķłuje i ciągnie ale jak by po środku podbrzusze nie jamniki czasem zaboli lekko podbrzusze jak Na @ także Fajerwerków się nie spodziewam w tym miesiaci
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny nie wpisuję się na listę,bo już psychicznie nie wyrabiam. Muszę Was na trochę opuścić,bo mam już dość mierzenia tempki, sikania i wiecznego czekania na cud. Oczywiście Wam z całego serca kibicuję, a sama liczę na to,ze przeprowadzka do nowego mieszkanka dostatecznie odpędzi ode mnie natrętne myśli o zostaniu mamą i trochę wyluzuję Mam zamiar zadbać teraz o siebie, a co ma być to i tak będzie Pozdrawiam
Pianistka, ZakreconaŻona, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Mnie to dzisiaj wszystko już denerwuje.. wszystko szło w dobrym kierunku a tu @ przyszła a miałam nadzieję, że mój M. będzie miał piękny prezent na urodziny
Chciał coś pięknego... no i co ja mam teraz wymyślić... łudziłam się, że przekażę mu dobra nowinę a tu jak zwykle klapa...
Z jednej strony jestem załamana bo się nie udało.. ale z drugiej widzę, że leki na tarczycę działają. Poprzednie cykle miałam po 30-31 dni a nawet 40-58 a ten 29 dni może jest już wszystko na dobrej drodzę i najważniejsze już mnie tak bardzo nie boli jak wcześniej.. Pierwszy dzień @ a ja mogę normalnie funkcjonować, wczęsniej leżałam i zwijałam sie z bólu i żadne leki mi nie pomagały a zdarzało się, że brałam p/b garściami żeby tylko szybciej zaczeły działać.11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny