Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam kolejne dziewczyny Już tylko 1,5 dnia dzieli Nas od września i zaczniemy testowanie Dzisiaj kupiłam dwa testy. Choć wiem, że 9 dpo to trochę za wcześnie na pozytywny wynik, to że względu na męża testuję 1 września, a potem kolejny ostatni test 14 dpo
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Rozumiem, że jesteś przygotowana na pozytywny sik za 3/4 tygodnie? ;> gut gut
ZakreconaŻona, aaandzia, Marcjanna, kate88:), zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojoj musimy mieć więcej kurczę fantastycznie ze tylu osobom może się udać w jeden miesiąc A oeientujecie się czy były tam jakieś kobiety z naprawdę duŻym stażem Starań i nagle cud?? Czekam na jakąś historię mu pokrzepieniu serc
-
nick nieaktualnyDariaa tam wiele babek było po różnych przejściach i nieszczęściach. Ile kobiet tyle historii. Tych co przy pierwszym podejściu zaszły też kilka było. Na to niestety nie ma reguły. Wierzę bardzo, że dla wielu z nas (bardzo bym chciała, żeby wszystkie ale rzeczywistość niestety jest brutalna) wrzesień będzie miesiącem niespodzianki i liczę, że będziesz w tym gronie szczęśliwych
-
We wrześniu będą same ciążunie nie ma innej opcji.
17 jest 4 dziewczyny i chciałabym żeby wszystkie w moje urodziny zrobiły mi prezent i wstawiły zdjęcia pozytywów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka na pewno jest więcej niż 30 tylko przez zawirowania aktualizacyjne pewnie niewiele śledzi wątek. Pewnie jeszcze kilka testujących się zjawi w trakcie miesiąca.
Kciuki trzymam najmocniej jak tylko potrafię przez cały wrzesień będę trzymać jako matka założycielka wątku za wszystkie moje testujące -
potforzasta wrote:We wrześniu będą same ciążunie nie ma innej opcji.
17 jest 4 dziewczyny i chciałabym żeby wszystkie w moje urodziny zrobiły mi prezent i wstawiły zdjęcia pozytywówZakreconaŻona, potforzasta lubią tę wiadomość
-
Przybysze do was wpiszcie mnie na 30 września zamkne ten piękny miesiąc dwoma krechami
ZakreconaŻona, Morwa, aaandzia, kate88:), VillemoVilo lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Zakręcona żona to było tak szybkie wpisanie mnie na listę że nie zdążyłam odświeżyć strony
Arwi, ZakreconaŻona, zFolwarku lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18