Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:Przybysze do was wpiszcie mnie na 30 września zamkne ten piękny miesiąc dwoma krechami
-
Morwa wrote:Szkoda ,że teraz nie pykło, ale cieszę się że walczymy dalej :* tak trzymać i teraz zrobimy wszystko, by dziecię zostało z nami na zawsze , zdrowe tu na ziemi
Morwa lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:We wrześniu będą same ciążunie nie ma innej opcji.
17 jest 4 dziewczyny i chciałabym żeby wszystkie w moje urodziny zrobiły mi prezent i wstawiły zdjęcia pozytywów
Potforku nie ma sprawy prezent masz jak w banku juz co prawda tego 17 nie będę mogła wypić za twoje zdrowie z wiadomych względów ale pozytyw w prezencie wstawię! i takiej wersji się trzymajmy -
nick nieaktualny
-
Mamuśka2017 wrote:Zakręcona, trzymaj mocno kciuki bo się przyda
To w sierpniu ładnie z tymi ciążami Tylko czy Nas tu jest koło 30 ?
Spoko jak dobrze policzylam to na obecną chwilę jest 67 czyli minimum z 50 ciażuni !!!ZakreconaŻona, farmaceutka77, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak tam dziewczyny popoludnie minelo? U mnie kolezanka dzisiaj nocuje:D z moim M maja zamiar pic i kolezanka mnie probuje namowic ale ja sie nie daje bo co jak groszek juz jest? wrocilismy z zakupow i mialam wrazenie ze @ przyszla bo tak sie ze mnie laloze masakra! A tam bialy jak snieg sluz ale teraz sie zrobil jakis gesto wodnisty mam nadzieje ze to dobrze wrozy[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
Hej.
Witam sie i ja. Pora wpisać się na wrześniowetestowanie. Wszystko wskazuje na to ze zawitała do mnie owu. Mam nadzieję ze tym razem będzie normalna faza poowulacyjna (a nie 5 dni). Wpisuję się więc na 16 (bo jeszcze nie ma nikogo na liście na ten dzień) chociaż @ wypada mi na 14 więc pewnie zrobie falstart z testowaniem. Część z Was znam z innych wątków, tych których nie znam chętnie poznam. Przymiecie mnie do swojego grona?VillemoVilo, farmaceutka77, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Dziewczynyyy jak pomysle ze tyle czekania do testowania... Nie wiem czy dam rade ;p