Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To może i ja sobię klepnę termin testowania.. tak raczej na zachętę
Poproszę 30 września ;pZakreconaŻona lubi tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Josephine wrote:To może i ja sobię klepnę termin testowania.. tak raczej na zachętę
Poproszę 30 września ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Dziewczyny, to czekanie do testowania jest najgorsze Ja staram się o tym nie myśleć, ale niestety tak się nie da
No ten czas jest najgorszy hehe nie ma co nawet pisać bo to najgorszy okres...do owulacji zawsze plany, nadzieje..a potem jakoś sadek formy i smutek..tak przynajmniej u mnie jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:U mnie chyba cykl stracony 17dc śluzu brak, suchość jak na pustyni, testy owu ujemne temp. 36,6
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
Cookie! proszę mi tu nie marudzić to dopiero 17 dc może owulka się przesunie? trzymaj rękę na pulsie!
Ja w tym cyklu miałam owulację w 22-23 dc :* spokojnie
Susanna wiesz, ja jestem po uszy zabujana w tym moim kluseczku nie będę Was tu zanudzać bo mogłabym o niej opowiadać dniami i nocami a fot? pierdyliard to za mało na określenie ilości ile ma xD xD xD spoko, za kilka miesięcy zrozumiecie
a co do formy to ja odwrotnie do owu siedzę jak na szpilkach a ten czas do testu jest taki ekscytującyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 19:58
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
ja jestem już 28 dc. a dopiero 5 dpo .. no masakra
test leży i czeka, a mnie korci dzień w dzień, brrrr02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ja jutro 12dpo i juz mnie korci.temp wysoko.oby sie utrzymala.w pt mam wizyte w klinice leczenia nieplodnosci.
Wytrzymac i nie testowac to jest proba charakteru...sa momenty ze daje rade a za chwile klopsDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny