Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Emma
Wow laski ale naskrobalyscie dzis Szok. Wiadomo ze bijemy rekord sierpnia i wszechczasow z ciazuniami. Wszak mamy sponsora wirusow - Qashe BTW uwielbiam te gify tutaj Zakrecona zona dawaj ich wiecej! Jakos musimy przetrwac te 30 dni najblizszych! A grunt to dobry humor i pozytywne nastawienie na groszki!
Mówisz i masz na wieczór dla wszystkich
Ps. Pianistka córcia do schrupania
Ps2. Cudownie rozszerza się grono testujących. Bardzo mnie to cieszy.
Ps3. Dziewczyny, rozumiem wasze przedtestowe napięcie bo sama takie przechodziłam ale wszystkie potrzebujemy LwD w dużych ilościach i co ma być to będzie. W owulkę seksik był więc teraz wszystko w rękach tego w kogo wierzycie.
zFolwarku, SusannaDean, Marcjanna, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zakrecona Zona - ta blondi z kieliszkiem z gifa to prawie jak moja Corcia
LwD - grunt! Laski - bzykanka byly i czekamy na wyniki. Zakreconazona w czyich rekach wszystko? Zielonego kameleona?! hehe. Oby widac po nim, ze ma lwd! I slusznie!ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
Demsik kciuki za teściora jesli sikniesz
Zakręcona, Dobre masz te gify:D
Ja jestem strasznym niecierpliwcem i jak cos chce to ma byc JUŻ! wiec ja poprostu nie lubię czekać. Nawet jesli ma byc I kreska to wolałabym ją zobaczyć jutroSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Demsik kciuki za teściora jesli sikniesz
Zakręcona, Dobre masz te gify:D
Ja jestem strasznym niecierpliwcem i jak cos chce to ma byc JUŻ! wiec ja poprostu nie lubię czekać. Nawet jesli ma byc I kreska to wolałabym ją zobaczyć jutro
Ja w sumie tez jestem niecierpliwa - Maz tak mowi hehe. Ale jakos do testow sie tak nie rwę i czekam uparcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ja bym chciała mieć ten LwD
Kiedys widzialam taki uroczy rysunek: dwie kury dziobią ziarenka, jedna mowi: chcialabym byc szcześliwa, na co druga odpowiada: to bądź! Ot tyle.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/285395a6a7d1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 21:10
Pianistka, ZakreconaŻona, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Daria, ku pokrzepieniu... teraz to dopiero mój 1cs, ale o Emmę staraliśmy się 3 lata. 36 cykli. 4 poronienia. i zaskoczyło samo uda się, musi!
u mnmie 5 lat nigdy cienia cienia cieni nie miałam na teście ale muszę wam powiedzieć że rzadko je robiłam, bety nigdy! bo zawsze @ przyłaziła jak w zegarku...
-
Ja testów tyle przerobiłam, że głowa mała.. bety zrobiłam jedynie chyba jedną przez rok czasu jakoś w lutym, cykl trwał wtedy jakoś 58 ale fałszywy alarm... Testy ciążowe to była jakaś obsesja.. ale w marcu sie jakoś ogarnęłam i powiedziałam sobie dość i od tamtej pory nie zrobiłam ani jednego... @ w końcu i tak zawsze przychodziła.. nawet jak sie spóźniała kilka dni to i tak wiedziałam, że przyjdzie.
Mam nadzieję, że w tym roku zrobię ten szczęśliwy test. Ginekolog zapewniał że jak wyrównam tsh to do grudnia powinno się udać o ile nic innego nie stanie na przeszkodzie.blubka lubi tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "