Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśka2017 wrote:Josephine, to do dzieła Wrzesień będzie Twój
ZakreconaŻona, zFolwarku lubią tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Jak macie ochotę siknąć, to sikajcie. Kto ciężarnym zabroni?
Ja twardo czekam do spóźnienia. W zeszłym miesiącu się prawie wyłamałam, ale @ przyszła w sekundzie przed zamoczeniem testu. Teraz się nie dam.blubka, Pianistka, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Josephine wrote:mam taką nadzieję ;p akurat 10 września jade z moim Mężczyzną na wakacje nad morze na tydzień, co prawda nie spodziewam się zbyt pięknej i ciepłej pogody bo to już prawie jesień ale zawsze to jakiś odpoczynek od tych wszystkich codziennych spraw. Mam nadziję, że ten Relax dobrze nam zrobi
My tez ruszamy ale 13 wrzesnia. 11 mamy chrzciny synka i potem relaks. Oczywiscie @ ma wtedy termin ale kto wie a gdzie ruszacie?
To.moj 2 cykl ( tak wiem ze wiele z was ma za soba wiele cykli i zycze by ten byl juz zafasolkowany) i w tym juz mierze temp itp. Z synem udalo sie wlasnie w 2cs, wtedy tez zaczelam.mierzyc temp i robic testy.dzisiaj wyszedl test owulacyjny pozytywnie i nawet bez testu wiedzialam ze cos bedzie na rzeczy bo czuje owulki. Z tym ze boje sie ze ciaza mi wszystko poprzestawiala. Zobacze co wyjdzie
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:My byliśmy 2 lata temu nad morzem w drugiej połowie września i było cieplutko.
Pusto cała plaża dla nasDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
A ja wlasnie skonczylam "imprezowac" moj poszedl spac bo rano do pracy a kolezanka lezy spita i bełta a co u mnie ? Zalewa mnie... Ale na szczescie nie krew tylko sluz. Jest go masakrycznie duzo zawsze mialam gesty bialy sluz przed @ ale teraz jest taki bardziej wodnisty niz gesty chociaz z gestosci tez cos w sobie ma i jest go duuuzo wiecej niz w poprzednich cyklach... I dzisiaj caly dzien jadlabym ananasa. Zjadlam jednego calego sama i chcialam jesc drugiego ale M mowi ze moze zaszkodzi fasolce jak juz jest wiec musialam zadowalac sie czyms innym[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:A ja wlasnie skonczylam "imprezowac" moj poszedl spac bo rano do pracy a kolezanka lezy spita i bełta a co u mnie ? Zalewa mnie... Ale na szczescie nie krew tylko sluz. Jest go masakrycznie duzo zawsze mialam gesty bialy sluz przed @ ale teraz jest taki bardziej wodnisty niz gesty chociaz z gestosci tez cos w sobie ma i jest go duuuzo wiecej niz w poprzednich cyklach... I dzisiaj caly dzien jadlabym ananasa. Zjadlam jednego calego sama i chcialam jesc drugiego ale M mowi ze moze zaszkodzi fasolce jak juz jest wiec musialam zadowalac sie czyms innym
No to niezla impreza :p