Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobrerek
Daria póki nie ma @ to cierpliwie czekamy na dalszy rozwój wydarzeń. Ja od czwartku czekam na @ i się doczekać na razie nie mogę.
Kototerapia dla wszystkich na dobry dzień
Marcjanna, KarolaFasola, Arwi, Marteczka93, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanna tak fakt szkoda, bo moje ciało nie wykorzystało szału hormonalnego po ciąży biochemicznej. Ale przynajmniej wiem, że progesteronu sztucznego w tabletkach mi nie trzeba bo fl miała 16 dni. Przyjdzie ten dzień i dla mnie. A teraz się pakuję i lecę na trening
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 07:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny! Jak tam? U mnie pogoda do kitu, az wstawac sie nie chce. Mialam taki piekny sen.. Robilam test ciazowy i pokazala sie bladziutka kreseczka. Az zal mi bylo jak sie obudzilam[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
ZakreconaZona - ja marze o takiej kototerapii całe życie marzyłam o kocie a teraz mam słodziaka
ale chciałabym do niego jeszcze dzieciaczka dorobić, żeby mu smutno nie było tymczasem pierwszy raz mam dziwny wykres. Do tej pory były książkowe z pięknym skokiem, a tu u mnie takie schody... i przed owulką temp 36.6 to tez mi się nie zdarzało...ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam kota Dokładnie kocura szaroburego. Zawsze dzień przed @ łasi się do mnie generalnie raczej nie lubi się przytulać. Stąd też wiem kiedy okres dostanę hehe.
Wczoraj miałam silny ból owulacyjny przy prawym jajniku mam nadzieje, że wyskoczyło jajeczko i dzisiaj wieczorem napotka na swojej drodze plemnicza Jest jeszcze czas bo piersi jeszcze się nie uwrażliwiły, a zawsze po owu są tkliwe.