POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobiety... zebym ja to wiedziala....hehe..tradycyjne...pytong,winiacz...reszta sama z siebie sie ulozyla...
Jestem na razie w nie-dowierzaniu ...wstrzasnieta nie zmieszana...Marta.83 lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
pepsunieczka gratulacje! Zdradzisz sekret?
U mnie temperatura leci w dół, na łeb i szyję. Okresu nadal brak, a wczorajszy test negatywny. Szyjka co 5 minut zmienia położenie i twardość.
Już by lepiej ta @ przyszła, co bym miała nowy cykl do starań! -
nick nieaktualny
-
Peps graty p.s. masz w podpisie nieaktualny wykres ;p
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
pepsunieczka wrote:Tych samych nie mam ...bo z pl mialam jeden...
Chyba sie wybiore jednak do pl...na dniach bo to plamienie co bylo i teraz nie wiem co z dostinexem i wogle moje 38 wiosen ...aleala, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:Pepsunieczka, a kiedy Ty ten pregnyl brałaś? Jesli w bierzącym cyklu, to on może zakłócić wynik bety...
w komentarzu pod wykresem wyczytałam od Ciebie, że brałaś.
W poprzednim cyklu 16.10...
W piatek mam wizyte w invicta w pl...ogarnelam ...dla pewnosci.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Peps, trzymam kciuki i bardzo się cieszę
U mnie bagno się pojawiło a juz myślałam, że nie zaznam. Szkoda że i tak nic z tego nie będzie... Jutro natomiast kontrola podwozia. Jak się umawiałam to mi się ubzdurało że mogę być po randce z Alexis a wyszło że znowu doktorek powie że to mój dzień i jest fajnie. A wolałabym usłyszeć że było, pękło a endo grube jak pierzynapepsunieczka lubi tę wiadomość