POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja odkąd zaczęłam brać acard, nie mam skrzepów podczas @ jak wcześniej miałam... @ dalej jest skąpa jak była i też zaczynam brać jak skończy mi się @ a mam plamienia i już tak zostaje...
Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na dany lekMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Witam się z rana;)...mnie cała noc się śniły kosmity i ich statki...mam nadzieje,że to znak rychłej cionszy;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:09
Martynka30, Karolina_karolina, opóźniona, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:Witam sie z rana;)...mnie cala noc sie snily kosmity ich statki...mam nadzieje,ze to znak rychlej cionszy;)
a kto wie heheehheMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
niestety, znowu miałam rację... (takie moje przekleństwo życiowe, że zawsze mam rację nawet jak jej nie chcę )
a teraz Wam mówię, że lada moment Mona wysika dwie krechy mnie pozostaje dalej pić wino
Cytrynka_ wrote:A u mnie spadek tempki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 09:33
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Kattalinna jesli zawsze masz racje to wez zmien nastawienie. I nastawiaj sie ze sie udalo.
bar zapisałam się na 30 bo korzystam, że się zmieszczę ale starania będą normalne. tylko podstawowa obserwacja, żadnego polowania na owulację
Mona wiem, ze miałaś biel ale to było kilka dni temu i może za wcześnie. no a teraz fajnie Ci tempka odbija, noooooo ładnie jest i musi być pozytywMona_M, bar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny złe wiadomości przed południem...;/ straszne rzeczy piszecie.
u mnie pojawiły sie zachcianki, jem kokosanki właśnie ....jak je skończę wyskoczę z pracy poszukać wolnego psychola, co by sie na wizytę zapisać
dla poprawy nastroju możecie skoczyć do rossmana, jest na malowidełka -50% ,ja już rano podskoczyłam i kupiłam mazidła bardzo fajniutkie! nie ma to jak czerwone usta do dresów:P...a co tam tyle mego!
Morwa gdzie zbereźny pytong pod mym wykresem??????pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:bar zapisałam się na 30 bo korzystam, że się zmieszczę ale starania będą normalne. tylko podstawowa obserwacja, żadnego polowania na owulację
Nie miałam na myśli polowania na owulacje ja jestem z tych co twierdzą, że seks ma sprawiać przyjemność wskakiwanie do łóżka na gwizdek to nie dla mnie.
-
Przyszła mamo a co tam kobieta jak ma czerwień na ustach to nawet w dresie wygląda seksownie
Ja zalecę potem, mam nadzieję, że coś zostanieMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz