POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje wynik bety 136,9
kattalinna, zwei_kresken, kate55, emilanka, Musik, opóźniona, JoHanna, Bratek, przyszła mama 2, pepsunieczka, malika89, aleala, JennyXS, Vesper, ewelinka2210, Lies, Migracja, emaj, Karo85, mikaa85, Emilia77, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Musik wrote:Całkiem fajnie zaczyna się ten nasz listopad:-)
Jutro ide na monitoring ciekawa jestem co mi się udało już wyhodować.
Jakie badania zrobić 7dpo? Bo już się zastanawiam estradiol i prolaktyne?
Warto progesteron, pokaże jakość owulacji.
-
kas50 wrote:Nie ma szans:-( obdzwonilam wszystkich w okolicy:-( to jest najwcześniejszy termin...
A może wyniki będziesz miała ok?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
kas50 wrote:Nie ma szans:-( obdzwonilam wszystkich w okolicy:-( to jest najwcześniejszy termin...
Nie masz ustalonego z endo co robicie w razie ciąży? Nie martw się na zapas, zrób badania i napisz potem jakie wyniki, wlep mi wtedy przy okazji poprzednie wyniki badań tarczycowych wraz z normami, zobaczymy czy masz się czym martwić
Nie bój żaby Będzie dobrze, nich beta ładnie przyrośnie.
Vesper, Bratek, bar lubią tę wiadomość
-
Kas gratulacje serdeczne!
Marudzisz trzymam kciuki za pozytywną betę i jej prawidłowy przyrost!
Zwei Kleks jest nieśmiały, objawi się niebawem; swędzące uda go zdradzają
a...ja się dziś dowiedziałam, że w mojej przychodni skończyły się punkty z kontraktu NFZ i moja jutrzejsza randka z ginem została odwołana. mam termin na 8 stycznia, hahahaha!
jako nagrodę pocieszenia ufundowałam sobie dwustronny sweter z lumpexu marki Junya Watanabe, koszt 10 zł, czytaj 2,5 euro, czyli 100 razy mniej niż swetry z wyprzedaży tej marki po 70% przecenie <dumna zdobywczyni>
powiem Wam, że dotychczas powstrzymywałam się przed kupowaniem ubranek dziecięcych, ale po Waszych wpisach nie mam już obciachu! jutro lecę do biedronki po karton!
EmiZorzanny życzę ! niech zasili powstańcze grono!
zwei_kresken, JennyXS lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"