POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje wynik bety 136,9
kattalinna, zwei_kresken, kate55, emilanka, Musik, opóźniona, JoHanna, Bratek, przyszła mama 2, pepsunieczka, malika89, aleala, JennyXS, Vesper, ewelinka2210, Lies, Migracja, emaj, Karo85, mikaa85, Emilia77, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Musik wrote:Całkiem fajnie zaczyna się ten nasz listopad:-)
Jutro ide na monitoring ciekawa jestem co mi się udało już wyhodować.
Jakie badania zrobić 7dpo? Bo już się zastanawiam estradiol i prolaktyne?
Warto progesteron, pokaże jakość owulacji.
-
kas50 wrote:Nie ma szans:-( obdzwonilam wszystkich w okolicy:-( to jest najwcześniejszy termin...
A może wyniki będziesz miała ok?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
kas50 wrote:Nie ma szans:-( obdzwonilam wszystkich w okolicy:-( to jest najwcześniejszy termin...
Nie masz ustalonego z endo co robicie w razie ciąży? Nie martw się na zapas, zrób badania i napisz potem jakie wyniki, wlep mi wtedy przy okazji poprzednie wyniki badań tarczycowych wraz z normami, zobaczymy czy masz się czym martwić
Nie bój żabyBędzie dobrze, nich beta ładnie przyrośnie.
Vesper, Bratek, bar lubią tę wiadomość
-
Kas gratulacje serdeczne!
Marudzisz trzymam kciuki za pozytywną betę i jej prawidłowy przyrost!
Zwei Kleks jest nieśmiały, objawi się niebawem; swędzące uda go zdradzają
a...ja się dziś dowiedziałam, że w mojej przychodni skończyły się punkty z kontraktu NFZ i moja jutrzejsza randka z ginem została odwołana. mam termin na 8 stycznia, hahahaha!
jako nagrodę pocieszenia ufundowałam sobie dwustronny sweter z lumpexu marki Junya Watanabe, koszt 10 zł, czytaj 2,5 euro, czyli 100 razy mniej niż swetry z wyprzedaży tej marki po 70% przecenie<dumna zdobywczyni>
powiem Wam, że dotychczas powstrzymywałam się przed kupowaniem ubranek dziecięcych, ale po Waszych wpisach nie mam już obciachu! jutro lecę do biedronki po karton!
EmiZorzanny życzę! niech zasili powstańcze grono!
zwei_kresken, JennyXS lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"