POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana:)
emilanka- super wierszyk:)
Jaki mamy wysyp powstańców! Wspaniale! oby dynamika nie spadała i do końca miesiąca była cała dywizja powstańców:)
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/17fe46fe013c.jpg witam się z rana z porannym Bobotestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:44
aleala, bar, opóźniona, kada24, kattalinna, ewelinka2210, Elza :), Mona_M, lu.iza, Morwa, Bratek, Karo85, paprota, Angela B-D, Josephine, pepsunieczka, Klaudia90, Karolucha, Migracja, coffee, JoHanna, Vesper, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Zazdroszczę. U mnie w Trójmieście do przyzwoitego endo czeka się 3 miesiące, do naprawdę dobrego- rok. Prywatnie oczywiście. Zapisałam się kiedyś do takiego, do którego kolejki nie było, ale dla niego wynik w dole normy, to wynik w normie, więc więcej do niego nie poszłam
Nie wiem na jakiej zasadzie Ovu przyznaje punkty do cionrzy, bo zaznaczyłam, że bolą mnie suty i nie dostałam nawet pół punkta więcej Chyba łatwiej uzbierać na Orlenie na kubek, niż na Ovu na ciążę
Zwei a poglądy polecić jakiegoś dobrego endo?
Może jest jakiś przyzwoity w lux medie najlepiej? -
zwei_kresken wrote:
Nie wiem na jakiej zasadzie Ovu przyznaje punkty do cionrzy, bo zaznaczyłam, że bolą mnie suty i nie dostałam nawet pół punkta więcej Chyba łatwiej uzbierać na Orlenie na kubek, niż na Ovu na ciążę
W tym miesiącu swędzące sutki nie są premiowane .
PS, ja punkty będę w styczniu zbierać
-
Cytrynka_ wrote:Kas super. Teraz będzie juz tylko lepiej;)
Moja tempka odbila do gory i wez czlowieku zrozum o co jej chodzi
Wykresy są kłamliwe. Ja wg monitoringu miałam ovu w 14 dc, na wykresie mam spadek już po owu, a temperatura skoczyła mi chyba dopiero po luteinie....
-
Wykres temperatur npr u każdej kobiety interpretuje się inaczej. Skok temperatury może być trzy dni przed owu jak i trzy dni po owu. Nie ma złotej zasady. U mnie w poprzednim cyklu np był skok, a owu dopiero 3 dnia po skoku i potem tempka powolutku podnosiła się jeszcze do góry.
Ta kreska pionowa wstawiana przez system jest tylko umowna.
Jak chcecie się zagłębiać w tajniki wykresów to poczytajcie o npr. Tylko nie na ovufriend, bo tu jest napisany program i tyle.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Mama_Ali wrote:Kas, Ty farciaro;)
Jakżeś Ty zaciążyła co? Przepis na dziecko poproszę!!!
No i gratuluję! -
nick nieaktualnybar wrote:Wykresy są kłamliwe. Ja wg monitoringu miałam ovu w 14 dc, na wykresie mam spadek już po owu, a temperatura skoczyła mi chyba dopiero po luteinie....
Wykresy kłamią, testy owulacyjne kłamią, nawet moje ciało ze mna w ciula leci bo tez coś kręci , a ostatnio, mam podejrzenie ze lekarz wystawił błedna diagnoze jakoby owulacja juz była a tak naprawde nie mógł namierzyc jajnika i go obejrzeć. I w zwiazku z tym sadzę iż przespalismy moment w którym moznaby było starac sie o dziedzica.
Tylko komu ufac jak sobie ani lekarzom nie można...?
Zagwostka. Teraz postanowiłam- bardziej wsłuchuje się w swój organizm i jego słucham. Dziś mam 14dc i ból owulacyjny który utrzymuje sie od przedwczoraj. Ale dzis jest troche inaczej, wiec obstawiam ze moze dzis, jutro owulacja?
Tak sobie gdybam, bo jak mówie, nie mierze nawet temperatury więc nie wiem -
Elza :) wrote:Zwei a poglądy polecić jakiegoś dobrego endo?
Może jest jakiś przyzwoity w lux medie najlepiej?Elza :) lubi tę wiadomość
-
Mama_Ali wrote:Wykresy kłamią, testy owulacyjne kłamią, nawet moje ciało ze mna w ciula leci bo tez coś kręci , a ostatnio, mam podejrzenie ze lekarz wystawił błedna diagnoze jakoby owulacja juz była a tak naprawde nie mógł namierzyc jajnika i go obejrzeć. I w zwiazku z tym sadzę iż przespalismy moment w którym moznaby było starac sie o dziedzica.
Tylko komu ufac jak sobie ani lekarzom nie można...?
Zagwostka. Teraz postanowiłam- bardziej wsłuchuje się w swój organizm i jego słucham. Dziś mam 14dc i ból owulacyjny który utrzymuje sie od przedwczoraj. Ale dzis jest troche inaczej, wiec obstawiam ze moze dzis, jutro owulacja?
Tak sobie gdybam, bo jak mówie, nie mierze nawet temperatury więc nie wiem
Ja mam cykle średnio po 35 dni, a w pierwszej ciąży miałam owulację w 10-11 dc i gdyby nie regularne spotkania z pytongiem, to w ciążę bym nie zaszłaBratek, Mama_Ali lubią tę wiadomość