POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
ja teraz testowałam w 10 dpo i przynajmniej przestałam już świrować, bo codziennie odliczałam dni napiłam się wczoraj spokojnie winka a najwyżej zaskoczy mnie pozytywnie brak RidżaPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
angiee wrote:http://zapodaj.net/bd39122e5306f.jpg.html
Ja już chyba zwariowalam hehe :p -
Paulette wrote:ja według każdego cyklu dziś powinnam dostać @. zapisałam się na 9-go z zapasem.
ale okresu nie widać i brak jakichkolwiek plamień.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
a ja własnie kończąc lampkę proseco postanowiłam,że idę na inseminację...zwlekam i zwlekam i nie wiem po co. może jeszcze na koniec listop się uda bo płodne mi przypadną jeszcze 29 idę i już bo emerytury doczekam
wombi, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj testowałam, niestety test negatywny. To mój 12 albo 11 dzień po owulacji (nie mierze temp tylko testy robiłam). A nawet się nastwaiałam na plusa. Wychodzi, że lutealna będzie mega długa jak na mnie, bo ponad 12 dni, normalnie mam 10. Ech, łatwo nie będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 18:35
Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
Lies jak nie mierzylas tempki i nie mialas monitoringu to nie wiesz jak dluga bedzie lutealna bo nie wiesz kiedy byla ovu.
Paulette z Baronowa porozmawiaj. Ona tez miala bezowulacyjny.
PrzyszlaMamo a to tak bez niczego sie da? Tak z ulicy?Paulette lubi tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:da się , bo już od dawna mnie na nia wysyłają, nie mówię, że już w list pewnie nie zdażę choć będę walić drzwiami i oknami..ale w grudniu jak najbardziej.
Mamitta, kochana, a jakie masz wskazania? bo ja na pierwszej wizycie u nowego gina usłyszałam pytanko o invitro i inseminację, a jeszcze się koleś dobrze przez moje papiery nie przekopał zobaczymy, co stary gin powie bo NFZ się na mnie obraził na dwa miechy
a propos bladziochów, mój sokoli wzrok też widzi cień cienia, ale proponuję się nie nakręcać, tylko ew. pójść na betę.
znacie jakieś brafiterki w krakowie?
kurde, taki smoG, że znów padłamstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"