X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
Odpowiedz

POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to ja już nic nie wiem :P ja nie biorę nic lekarka powiedziala żeby się starać ze niby wszystko ok :/ zobaczymy za tydzien jak dostanę @ to idę na badania

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Ali wrote:
    Ha, no to Ci zagwosDka(!). A powiedz, bierzesz w drugiej fazie progestron? Nie zerknełam na Twój wykres / jesli jest/. Boooo- to, ze ciaza się nie utrzymuje wcale nie musi byc spowodowane cienkim endometrium. Endometrium moze jest ok, a moze masz niedomogę ciałka żółtego? Chodzi o to, ze naturalnie nie wydziela odpowiedniej ilosci progesteronu. A bez progesteronu ani rusz ;).
    biorę biorę, luteinę biorę
    ale w razie negatywnego testu w 25dc przerywam i ... i chuj

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angiee wrote:
    Teraz to ja już nic nie wiem :P ja nie biorę nic lekarka powiedziala żeby się starać ze niby wszystko ok :/ zobaczymy za tydzien jak dostanę @ to idę na badania
    Angiee nie stresuj się, ja nie po to piszę, zeby Ci zestresować !
    Ja sama próbuję znaleźć przyczynę, podzielę się nią jak tylko znajdę
    u Ciebie wcale nie musi być jak u mnie
    miałam badanie progesteronu w 7-8 dpo i wyszedł w okolicy 3,7... dlatego biorę progesteron
    ale bezobjaowowo to sie nie odbywa, miałam mocne plamienia już od owulacji aż do @, całe 13 dni plamień ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/955f3a51ff47d.jpg.html dziwne to wszystko :/ wiecie tak teraz patrzę na to zdjęcie i ja tam ja widzę !!

• JoHanna Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta a badalas przeciwciala antytarczycowe? Gdzies wczesniej na tym watku pisalas o TSH, a wit D3 najczesciej (z tego co wiem) suplementuje sie przy problemach z tarczyca.

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, zbadałam tylko
    fsh, lf, ft3, ft4 i tsh ostatnio jeszcze
    antyciał nie badałam, ale dzięki za zwrócenie uwagi, bo za 2 tyg wybieram się do nowego lekarza, zrobię do kompletu

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie przy hcg=5,0 było tak http://zapodaj.net/90b48d6967df1.jpg.html
    angiee ! każdy organizm jest inny !
    masz szansę jutro betę zorbić? we wro robi diagnostyka w 1 miejscu

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie coś jest nie tak :( przecież u Ciebie była ładna krecha! !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie u nas nie robią :/:( poczekam do poniedzIałku co ma być to będzie wpływu na to niestety nie mamy :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    była nie była, to było we wrześniu
    Kochana, na spokojnie, nie ma co myśleć, jesteś dopiero 9dpo, lekka kreska jest jak najbardziej dobrym zwiastunem :) trzymam kciuki i nie puszczam do porannego sikania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) rano dam znać co i jak :)

Marta.83 lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rece mnie bola, a oczy pieka... Napalilam sie na pasztet z selera. I zamiast ciasta fasolowego robie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Rece mnie bola, a oczy pieka... Napalilam sie na pasztet z selera. I zamiast ciasta fasolowego robie...
    dawaj fote jak skonczysz :)
    ja dzis tylko wódkę z colą ugotowałam :P pierdolę juz te czerwone wina :P

lu.iza, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis tylko gotuje. Jutro bede piekla. Ale wrzuce fote. No problem ;) pewnie na bloga tez przepis wrzuce to sie pochwale.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Cytrynka, bloga kulinarnego masz? Interesujące :D

Przed chwilą zobaczyłam tę reklamę braverana w kosmosie. Żenada... Ciekawe czy na kogoś te reklamy faktycznie wpływają?

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam boga kulinarnego :) jestem zafiksowana na żarciu :)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos tam czasami wrzucam... Ale poki co tylko slodkosci. Pasztet bedzie pierwszym "slonym" daniem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj linka <3

kattalinna lubi tę wiadomość

• lu.iza Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka koniecznie wrzuć nam linka! :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://slodkie-zycie-miss-m.blogspot.co.uk/ prosze

‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ