POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama_Ali wrote:Ha, no to Ci zagwosDka(!). A powiedz, bierzesz w drugiej fazie progestron? Nie zerknełam na Twój wykres / jesli jest/. Boooo- to, ze ciaza się nie utrzymuje wcale nie musi byc spowodowane cienkim endometrium. Endometrium moze jest ok, a moze masz niedomogę ciałka żółtego? Chodzi o to, ze naturalnie nie wydziela odpowiedniej ilosci progesteronu. A bez progesteronu ani rusz .
ale w razie negatywnego testu w 25dc przerywam i ... i chuj -
nick nieaktualnyangiee wrote:Teraz to ja już nic nie wiem ja nie biorę nic lekarka powiedziala żeby się starać ze niby wszystko ok zobaczymy za tydzien jak dostanę @ to idę na badania
Ja sama próbuję znaleźć przyczynę, podzielę się nią jak tylko znajdę
u Ciebie wcale nie musi być jak u mnie
miałam badanie progesteronu w 7-8 dpo i wyszedł w okolicy 3,7... dlatego biorę progesteron
ale bezobjaowowo to sie nie odbywa, miałam mocne plamienia już od owulacji aż do @, całe 13 dni plamień ... -
nick nieaktualny
-
Marta a badalas przeciwciala antytarczycowe? Gdzies wczesniej na tym watku pisalas o TSH, a wit D3 najczesciej (z tego co wiem) suplementuje sie przy problemach z tarczyca."Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Rece mnie bola, a oczy pieka... Napalilam sie na pasztet z selera. I zamiast ciasta fasolowego robie...
ja dzis tylko wódkę z colą ugotowałam pierdolę juz te czerwone winalu.iza, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny