POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Narobiłaś mi smaka i ten blok czekoladowy... Uwielbiam! (zresztą jak wszystko słodkie ) a im więcej kremów i mas tym kattalinna bardziej szczęśliwa niestety wszystko poza moim zasięgiem czasem lepiej się nie diagnozować, przynajmniej człowiek je bez poczucia winy...
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Narobiłaś mi smaka i ten blok czekoladowy... Uwielbiam! (zresztą jak wszystko słodkie ) a im więcej kremów i mas tym kattalinna bardziej szczęśliwa niestety wszystko poza moim zasięgiem czasem lepiej się nie diagnozować, przynajmniej człowiek je bez poczucia winy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 23:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a u mnie dzisiaj znów wyższa temperatura. nie chcę sobie robić nadziei, ale trudno jest wytrzymać test zrobię dopiero we wtorek.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Cześć dziewczyny wpisywałam się tu kiedyś do Was na listę testujących a dokładnie na dzisiaj ;)okoliczności zmusiły mnie testować wczoraj uznałam że wypada dać znać jak wyszło i melduję że test pozytywny i zaczynam kropkować na zielono
pozdrawiam Was i życzę powodzeniaMusik, opóźniona, kate55, emaj, Jagah, kattalinna, lu.iza, Emilia77, Kjopa3, Mama_Ali, Vesper, malika89, Bratek, Karolina_karolina, JoHanna, Karo85, Migracja, Klaudia90, pepsunieczka lubią tę wiadomość