POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Evanlyn wrote:Cześć dziewczyny wpisywałam się tu kiedyś do Was na listę testujących a dokładnie na dzisiaj ;)okoliczności zmusiły mnie testować wczoraj uznałam że wypada dać znać jak wyszło i melduję że test pozytywny i zaczynam kropkować na zielono
pozdrawiam Was i życzę powodzeniaEvanlyn lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Evanlyn gratulacje!!
U mnie zobaczymy jak się sprawa rozwinie Ale tak jak pisałam, nie chcę się za bardzo nakręcać. W poprzednich cyklach też miewałam takie wysokie temperatury, a ciąży nie byłoEvanlyn lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Evanlyn wrote:Cześć dziewczyny wpisywałam się tu kiedyś do Was na listę testujących a dokładnie na dzisiaj ;)okoliczności zmusiły mnie testować wczoraj uznałam że wypada dać znać jak wyszło i melduję że test pozytywny i zaczynam kropkować na zielono
pozdrawiam Was i życzę powodzeniaEvanlyn lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:U mnie gluten nie jest problemem (a przynajmniej nic jeszcze nie wiem), odpadają za to wszelkie produkty o wysokim IG, przez co z zamiennikami mam trudności najgorzej z mąkami, a bez tego nie popiekę...
A próbowałaś mąki kukurydzianej do wypieków? albo żołędziowej jako dodatku?
ja na razie je testuję ze względu na brak glutenu
już pisałam na wiedźmach, że po ponad dwóch tygodniach żarcia bez glutenu dziś we śnie obżerałam się zakazanymi produktami chyba Wasze blogi mi takiego smaka narobiły
Evanlyn: gratki raz jeszcze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 15:24
Evanlyn lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"