Poznań, okolice i WLKP :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny Ja z okolic Gniezna a niedlugo okolice Kornika Staram sie 7 miesiac....
-
nick nieaktualny
-
Nie miałam swojego lekarza. Ale pobyt wspominam dobrze. Położne bardzo sympatyczne. Oczywiście są takie, które nie robią wrażenia pozytywnego. Ogólnie jestem zadowolona. Jeśli przyjdzie mi drugi raz być w ciąży, to tez tam będę chciała rodzić.
Natka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, to może i ja dołączę do tego wątku:) Ja mieszkam w Kórniku i z Kórnika pochodzę W lipcu 2015 miną nam 3 lata starań Leczę się prywatnie u pani doktor, która pracuje właśnie na Polnej A Wy dziewczyny Kredeczka, Mordeczka....ile się staracie?Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
Misi@
Ja długi czas chodziłam do dr Aleksandry Szcześniak-Chmieleckiej, ona pracowała na Lutyckiej- ja byłam z niej bardzo zadowolona, ale, że ona w momencie, kiedy nam zależało na częstych wizytach(minitoring owu itp), zaszła w ciążę i kontakt już był utrudniony... T
o było w 2012. Na tamten czas znalazłam innego lekarza i już zostałam przy tej nowej. Ale muszę przyznać, że jak miałam kilka wątpliwości, co do nowej lekarki, to umówiłam się do dr Szcześniak na wizytę, aby spr czy ta "nowa" dobrze mówi- no i całe szczęście potwierdziła i wyniki interpretowała tak samo, więc już nie chciałam od początku zaczynać i zostałam przy tej "nowej".
Co nie zmienia faktu,że dr Szcześniak bardzo polecam i z tego, co pamiętam, mówiła, że pracuje na lutyckiej...Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
nick nieaktualnyJaJaga wrote:Misi@
Ja długi czas chodziłam do dr Aleksandry Szcześniak-Chmieleckiej, ona pracowała na Lutyckiej- ja byłam z niej bardzo zadowolona, ale, że ona w momencie, kiedy nam zależało na częstych wizytach(minitoring owu itp), zaszła w ciążę i kontakt już był utrudniony... T
o było w 2012. Na tamten czas znalazłam innego lekarza i już zostałam przy tej nowej. Ale muszę przyznać, że jak miałam kilka wątpliwości, co do nowej lekarki, to umówiłam się do dr Szcześniak na wizytę, aby spr czy ta "nowa" dobrze mówi- no i całe szczęście potwierdziła i wyniki interpretowała tak samo, więc już nie chciałam od początku zaczynać i zostałam przy tej "nowej".
Co nie zmienia faktu,że dr Szcześniak bardzo polecam i z tego, co pamiętam, mówiła, że pracuje na lutyckiej...
Hej,dziekuje:) ona juz chyba nie pracuje tam..ale trafilam na fajnego lekarza, kt. Tam urzeduje:)