Poznań, okolice i WLKP :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja polecam Madejczyka prywatnie przyjmuje na polance, na nfz gdzies poza Poznaniem i pracuje w szpitalu na polnej. Jestem pod jego opieka juz dluzszy czas, bardzo mi sie podoba jego podejscie do pacjenta, poza tym prowadzil moja ciaze i bylam bardzo zadowolona
-
martyna1989 wrote:hej ja jestem z wielkopolski, do Poznania mam 100km ciężko tu się gdzieś wkręcić nowym osobom w rozpoczęte juz jakiś czas temu wątki i "zaprzyjaźnione juz grupy osób...Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:chciałabym odnowić wątek do Poznania mam 70 km i lecze sie też tam . Mam pytanie czy ktoryś z partnerow badal nasienie na polnej ?
My robimy badania na polnej 😉𝘎𝘯𝘪𝘦𝘸𝘬𝘰 (✝ 16𝘵𝘤) 𝘕𝘢𝘥𝘻𝘪𝘦𝘫𝘢 (✝ 7𝘵𝘤)
6 𝘭𝘢𝘵 𝘸𝘢𝘭𝘤𝘻𝘺𝘮𝘺 𝘻 𝘯𝘪𝘦𝘱ł𝘰𝘥𝘯𝘰ś𝘤𝘪ą, 𝘤𝘩𝘰𝘳𝘰𝘣𝘺 𝘦𝘯𝘥𝘰𝘬𝘳𝘺𝘯𝘯𝘦 𝘪 𝘨𝘦𝘯𝘦𝘵𝘺𝘤𝘻𝘯𝘦 𝘴𝘬𝘶𝘵𝘦𝘤𝘻𝘯𝘪𝘦 𝘯𝘢𝘮 𝘵𝘰 𝘶𝘵𝘳𝘶𝘥𝘯𝘪𝘢𝘫ą
𝘔𝘰𝘵𝘺𝘭𝘬𝘶, 𝘤𝘻𝘦𝘬𝘢𝘮𝘺 🙏🦋🌈 -
_poznanianka wrote:Odświeżam wątek;
macie godnych polecenia poznańskich lekarzy?
Maciej Brązert, Andrzej Bręborowicz.𝘎𝘯𝘪𝘦𝘸𝘬𝘰 (✝ 16𝘵𝘤) 𝘕𝘢𝘥𝘻𝘪𝘦𝘫𝘢 (✝ 7𝘵𝘤)
6 𝘭𝘢𝘵 𝘸𝘢𝘭𝘤𝘻𝘺𝘮𝘺 𝘻 𝘯𝘪𝘦𝘱ł𝘰𝘥𝘯𝘰ś𝘤𝘪ą, 𝘤𝘩𝘰𝘳𝘰𝘣𝘺 𝘦𝘯𝘥𝘰𝘬𝘳𝘺𝘯𝘯𝘦 𝘪 𝘨𝘦𝘯𝘦𝘵𝘺𝘤𝘻𝘯𝘦 𝘴𝘬𝘶𝘵𝘦𝘤𝘻𝘯𝘪𝘦 𝘯𝘢𝘮 𝘵𝘰 𝘶𝘵𝘳𝘶𝘥𝘯𝘪𝘢𝘫ą
𝘔𝘰𝘵𝘺𝘭𝘬𝘶, 𝘤𝘻𝘦𝘬𝘢𝘮𝘺 🙏🦋🌈 -
nick nieaktualny
-
My badaliśmy na polnej z 5 razy. Androlog potem na konsultacji nam powiedział, że tam bardziej wiarygodnie niż w prywatnych klinikach.
Ale pamiętam, że na termin się czekało około 2-3 miesiące.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 07:05
-
nick nieaktualnySkrzydlata wrote:My badaliśmy na polnej z 5 razy. Androlog potem na konsultacji nam powiedział, że tam bardziej wiarygodnie niż w prywatnych klinikach.
Ale pamiętam, że na termin się czekało około 2-3 miesiące. -