Poznań, okolice i WLKP :)
-
WIADOMOŚĆ
-
olitka wrote:Hej, jakbym czytała o sobie:) też starania zaczeliśmy w listopadzie, i od razu dwie kreseczki, które zniknęły po dwóch dniach... w styczniu nic i teraz zobaczymy co będzie:)
Ja mam prawie dwuletniego synka.
Życzę Tobie i sobie i wszystkim dziewczynom aby ten miesiąc okazał się bardzo owocny:)
Dzięki
Mam nadzieję, że w końcu nam wszystkim się uda:)
W pierwszą ciążę zaszłam po 5 latach starań, więc jestem dobrej myśli. ( Choć w moim przypadku jest to trochę bardziej skomplikowane) -
Milcia wrote:Czy miałyście jakieś doświadczenia z leczeniem niepłodności na Polnej w Poznaniu?
szukam dobrego lekarza poznan i okolice prosze o pomoc jestem po 2 poronieniach dostalam skierowanie do kliniki nieplodnoscihttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Wiem, że to może zabrzmieć egoistycznie z mojej strony, ale po tych wszystkich przejściach z lekarzami, a przed pierwszą ciążą byłam chyba u 10 z prośbą o pomoc. I tak każdy kazał czekać, robić jakieś dziwne surówki dla męża, ale ani jeden nie dał skierowania na badania dla mnie czy męża. Tak to byli lekarze na NFZ.Dopiero jak w necie natknęłam się na stronę invimedu zadzwoniłam i umówiłam się na wizytę, tam przeszliśmy z mężem wszystkie potrzebne badania i w końcu wiedzieliśmy na czym stoimy. Fakt ceny były wysokie, ale czego się nie zrobi dla dzidziusia. Po skończonych badaniach i przeprowadzeniu 3 nieudanych inseminacji zrezygnowaliśmy z kliniki i próbowaliśmy na własną rękę. Poszukałam w necie dawcy nasienia i tak mamy córeczkę. Gdy tylko zaszłam w ciążę zapisałam się na wizytę do dr. Grotowskiego on przyjmuje również na Polnej w Poznaniu, jest bardzo dobrym lekarzem ma dobre podejście do pacjentki.
-
ja tez wybieram sie na polna w marcu i mam kilka kolezanek ktore zaszly po badaniach na plonej wiec nie trace nadzieji slyszalam o polnej same dobre rzeczy wiec warto sprawdzic nic nie ryzykujesz a jest na miejscu jak nic nie poradza to tez uderze na warszawe chociaz to troszke za daleko
-
wizyty w poradni niepłodności i endokrynologi rozrodu są na nfz potrzebne skierowanie, byłam tam na trzech wizytach więcej informacji jak któraś chce mogę podać w wiadomościach prywatnych."Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II