X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poznań, okolice i WLKP :)
Odpowiedz

Poznań, okolice i WLKP :)

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy miałyście jakieś doświadczenia z leczeniem niepłodności na Polnej w Poznaniu?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • mirona Nowa

Wysłany: 27 stycznia 2014, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olitka wrote:
    Hej, jakbym czytała o sobie:) też starania zaczeliśmy w listopadzie, i od razu dwie kreseczki, które zniknęły po dwóch dniach... w styczniu nic i teraz zobaczymy co będzie:)
    Ja mam prawie dwuletniego synka.
    Życzę Tobie i sobie i wszystkim dziewczynom aby ten miesiąc okazał się bardzo owocny:)

Dzięki :)
    Mam nadzieję, że w końcu nam wszystkim się uda:)
    W pierwszą ciążę zaszłam po 5 latach starań, więc jestem dobrej myśli. ( Choć w moim przypadku jest to trochę bardziej skomplikowane)

• 8485 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Czy miałyście jakieś doświadczenia z leczeniem niepłodności na Polnej w Poznaniu?

szukam dobrego lekarza poznan i okolice prosze o pomoc jestem po 2 poronieniach dostalam skierowanie do kliniki nieplodnosci

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485: a powiedzieli Ci do której kliniki masz z tym iśc?

• Milcia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi moja gin poleciła w Warszawie Novum albo Invicte. Ale nie wiem, czy tam uderzyć, czy może spróbować najpierw na Polnej.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • katy1986 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia moze na początek spróbuj na Polnej zawsze to na miejscu.A jak długo już się staracie??

katy1986
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13 miesiąc.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • katy1986 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Twoja gin jakie ma opinie o Polnej ??Moja znajoma leczyła się w Invimedzie w Poznaniu bardzo sobie chwaliła no tylko koszta były straszne(w sumie jak we wszystkich klinikach)

katy1986
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja właśnie średnie podejście do Polnej ma. A o Invimedzie też mówiła, że odradza. Poleciła Warszawę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo słyszałam pozytywów o Polnej, więc już sama nie wiem.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • mirona Nowa

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że to może zabrzmieć egoistycznie z mojej strony, ale po tych wszystkich przejściach z lekarzami, a przed pierwszą ciążą byłam chyba u 10 z prośbą o pomoc. I tak każdy kazał czekać, robić jakieś dziwne surówki dla męża, ale ani jeden nie dał skierowania na badania dla mnie czy męża. Tak to byli lekarze na NFZ.Dopiero jak w necie natknęłam się na stronę invimedu zadzwoniłam i umówiłam się na wizytę, tam przeszliśmy z mężem wszystkie potrzebne badania i w końcu wiedzieliśmy na czym stoimy. Fakt ceny były wysokie, ale czego się nie zrobi dla dzidziusia. Po skończonych badaniach i przeprowadzeniu 3 nieudanych inseminacji zrezygnowaliśmy z kliniki i próbowaliśmy na własną rękę. Poszukałam w necie dawcy nasienia i tak mamy córeczkę. Gdy tylko zaszłam w ciążę zapisałam się na wizytę do dr. Grotowskiego on przyjmuje również na Polnej w Poznaniu, jest bardzo dobrym lekarzem ma dobre podejście do pacjentki.

• 8485 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dlugo sie czeka ile trwaja mniej wiecej badania i jakie sa koszty prosze o odpowiedz tak mniej wiecej?

Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • mirona Nowa

Wysłany: 28 stycznia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Invimedzie- dokładnie nie pamiętam bo było to 6 lat temu, ale badania są robione dość szybko i kompleksowo zarówno kobieta jak i mężczyzna ( nie podam ceny badań ponieważ nie pamiętam). 6 lat temu za jedną inseminację zapłaciłam 600 zł.

• Milcia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecnie inseminacja kosztuje chyba ok 750 zł.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam skirownie na polna do poradni co prowadzi skrzypczak jana czy w

Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • aniczka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez wybieram sie na polna w marcu i mam kilka kolezanek ktore zaszly po badaniach na plonej wiec nie trace nadzieji slyszalam o polnej same dobre rzeczy wiec warto sprawdzic nic nie ryzykujesz a jest na miejscu jak nic nie poradza to tez uderze na warszawe chociaz to troszke za daleko

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wizyte mam na 21 lutego dopiero co to za polityka jest w tej j...... Polsce!!!

Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A orientujecie się, czy te wizyty na Polnej są prywatnie czy na NFZ? Może prywatnie byłoby wcześniej.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • sylwiunia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wizyty w poradni niepłodności i endokrynologi rozrodu są na nfz potrzebne skierowanie, byłam tam na trzech wizytach więcej informacji jak któraś chce mogę podać w wiadomościach prywatnych.

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja poproszę na priv więcej informacji.

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ