Poznań, okolice i WLKP :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, odświeżam watek.
LILOU, mam pytanie. Gratuluję ciąży. Ja zgłosiłam się w końcu do MedArtu i do dr Kubiaczyk. Póki co jestem przed owulacją, ale jak się nie uda, to mam mieć zrobione HSG. Czy jak je miałaś robione, to dr Beata Ci je robiła? Czy chodziłaś na monitoring do kliniki? Ile kosztuje samo usg? Jestem podbudowana Twoją ciążą i mam nadzieję, że nam też się uda. -
hej ja wlasnie jestem po wizycie na polnej badania robilam w invimedzie tak jak moj maz bylam u dr rzymskiego super lekarz zajebiste podejscie do pacjentki mialam robione wszystkie badania w tym rezerwe jajnikowa no i badania wszystkie w normie meza tez wiec lekarz pow mi ze mamy dzialac nie stresowac sie i bedzie ok bo z medycznego punktu widzenia wszystko z nami wporzadku wiec jest nadzieja mialam tez monitoring cyklu i endometrium przyzwoite jak na 8 dzien cyklu pecherzyki tez byly wiec owulacja potwierdzona zobaczymy co z tego wyjdzie 3majcie kciuki
-
nick nieaktualnyHej Milcia Gratuluje ciazy
Ja lecze sie w Invimedzie ale mój lekarz pracuje też na POlnej. Z lekarza jestem bardzo zadowolona tylko jakby znów nam sie udało to juz problem z dojazdami a w mojej miejscowosci to juz jest bardzo duży problem z ginekologami wrwrwr ostatnio jeden totalnie mnie zlekcewazył.
Pozdrawiam wszystkie kobietki i zycze szybkiego zaciażenia a Mamuskom spokojenj ciaży