Poznań, okolice i WLKP :)
-
WIADOMOŚĆ
-
16dzien cyklu -3 monitoring i.... Cykl stracony a zapowiadało się tak ładnie, pęcherzyk dziś 10mm, pękł ale do środka i komórka nie została uwolniona buuuuuu, płakać mi się chce... Dostałam receptę na clostibegyt od następnego cyklu i od 10 dnia na nowo monitoring... Troszkę się podlamalam
-
Dołączam się do klubu złego humoru - dostałam @. Do tego to cholerne plamienie przed @ nie wiadomo od czego.
Martyna może to plamienie właśnie od tego nieprawidłowo pękniętego pęcherzyka? Ja plamiłam raz z przerośniętego pęcherzyka, powstała wtedy torbiel.
Robotka u Ciebie tempka ładna, może nas zaskoczysz jeszcze -
aga pytalam lekarza i mowil ze byc moze tak wlasnie byc.... na obrazie usg bylo widac ten pecherzyk ale taki wklesniety w miejscu wlasnie dzie sie "zassal" do srodka.... no nic, troche mi juz zlosc i smutek przeszly, teraz czekam na @ - niech szybko przyjdzie i zaczynamy na nowo juz z lekami - mam nadzieje ze pomoga... a swoja droga po clostibegycie beda pecherzyki pekac???
-
Ehhhh.... Szkoda gadać,pozostaje mi tylko spokojnie czekać i obserwować co czas przyniesie... Tymczasem oby @ przyszła teraz jak najszybciej i zaczniemy działać na nowo... a teraz zaczynam powoli przygotowania do sylwestra ciuszki juz uszykowane na wieszakach, zaraz biorę się za ogarnianie siebie samej