Poznań, okolice i WLKP :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana będzie dobrze musi być... Ja 5 cykl starań ale zdążyłam dowiedzieć się jak to jest kiedy @ przychodzi... I zmiesiaca na miesiąc coraz gorzej ale nie poddajemy się choć nieraz miewam gorsze dni i różne rzeczy w głowie siedzą... Mi lekarz powiedział dzis ze na nic mam się nie nastawiać, żebym nie myślała za skoro lekarz to napewno mi się od razu uda wiec zostałam sprowadzona na ziemie
-
Pogubiłam się Milcia w dwóch wątkach ale tutaj też napisze wyskoczylam do gina na szybko w trakcie pracy, bałam się ze nic mi się tam nie dzieje a tu pęcherzyk w 13 dniu 18,4mm, Endo 10,2... Strasznie sie cieszę kolejny raz w poniedziałek koło 11, to będzie 16 dzień cyklu, jeśli pęcherzyk nie lekkie dostane pregnyl... Miałam sie nie nastawiać ale juz czuje ze koło znowu ruszyło, tak bym chciała żeby sie udało... W wigilie wysiadając z samochodu zobaczyłam spadają a gwiazdę, pomyślałam ze może to znak? przestałam też mierzyć w tym miesiącu temp skoro mam monitoring... Nie spinam sie chociaż rano jak budzik dzwoni
-
No właśnie widziałam na Twoim wykresie ze wcześnie ten pregnyl u Ciebie hehe, nie wiem czy nie za późno, pierwszy raz wiec nie mam doświadczenia... W każdym bądź razie liczę na to ze do poniedziałku sam pęknie i będzie wszystko okey ja też kochana trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno *-*
-
no ja mm o tyle dobrze ze pracowalam jakis czas teu w tej przychodni w rejestracji a polozna ktora tez tam pracuje to moja ciotka wiec w razie czego zastrzyk dostane od reki bo maja w lodowce sama chyba tez nie dalabym sobie rady podac chociaz ogolnie zastrzyki innym robilam (podaje zreszta tacie codziennie przeciwzakrzepowe) ale to co innego
-
A ja dziś 14 dzień cyklu, strasznie boli lewy jajnik, aż nerka z tylu mnie boli i cały bok, ogólnie jakoś zle się dziś czuje.... Poza tym wczoraj po stosunku śluz był delikatnie zabarwiony na różowo i dziś też nie miałam tak nigdy... Ktoś ma pomysł skąd się to mogło wsiąść? Czekam na monit w poniedziałek, niby wczoraj ust ładne i się cieszyłam ale kurde cały czas mi siedzi w głowie ze jednak jest cos nie coś jeszcze na dodatek to plamienie...