pozytywna odskocznia od starań :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeż miałam prośby o mówienie jak ma mnie rznac, w jakiej pozycji itp. Ale też się wstydzę. Ja nawet nie umiem się w czasie seksu sama po lechtaczce pocierać, a doszlabym tak w półtorej minuty Mało tego, jak P mnie pyta takim mruczacym głosem, co mi zrobić (spodziewając sie odpowiedzi typu "zerznij jak dziwke" ), to ja parskam śmiechem i odpowiadam KANAPKI!
Aga_Andzia, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eta wrote:heehe dziewczyny szalejecie. kusi mnie wibrator po opisach kalitry
to jezeli juz sie skusicie dziwczyny to wybierzcie sobie taki jak wam sie podoba. kolorem przede wszystkim. ksztaltem, wibracjami, itp. bo to bedzie wasz best frjend na zawsze. i go pokochacie jak wlasnych mezow. serio.
ja moj mam odkád rozeszlam sie z bylym mezem...od 2009. faceci mi wtedy byli niepotrzebni, a przyjemnosc jak najbardziej. az mi sie mordka usmiecha na wspomnienie jak go z pudelka wyciagalam. jak wyciaganie malego kotka z pudelka w wigilieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 22:08
-
nick nieaktualny
-
ja pierwszy raz odważyłam się powiedzić "zerżnij mnie jak dziwke" oczywiście po alkoholu. przełamałam sie i dalej juz jakoś poszło.
kiedy mamy bardziej ostry sex mega mnie podnieca jak facet mi rozkazuje, nazwie mnie "swoją dziwką" i takie tam - to mnie kręci
-
felice gatto wrote:Mało tego, jak P mnie pyta takim mruczacym głosem, co mi zrobić (spodziewając sie odpowiedzi typu "zerznij jak dziwke" ), to ja parskam śmiechem i odpowiadam KANAPKI!
A propos wtop. Jakie mialyscie wtopy podczas gry wstepnej, seksu, randki, z mezem czy z obcym. Dawajcie szczegoliki.
Mi czasami wdziera sie do srodka powietrze i jak mnie puka to prykam. Na poczatku mi bylo baaardzo glupio i upewnialam sie ze wie, ze to z broszki a nie z wysilku... teraz juz nie zwracamy na to uwagi, choc czasami wyjdzie ze mnie i powie 'wydus to powietrze' a ja naciskam brzuch i slychac tylko taki prrrrrrrrrrr, prrr, pr pr. masakra! -
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:nie widzę problemu hhhahah chociaż trzeźwa jestem więc trochę trudno mi tak wstrzelić się w tak gruby temat
my wszystkie jestesmy trzezwe, to o maluszki sie staramy.
my po prostu jestesmy zdrowo walniete po kopula i tyle. dlatego ten watek. wszystkie kuku namuniu moge stres przelozyc na "Pamietniki Fanny Hill"Gośśśka, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykalitria wrote:A propos wtop. Jakie mialyscie wtopy podczas gry wstepnej, seksu, randki, z mezem czy z obcym. Dawajcie szczegoliki.
Mi czasami wdziera sie do srodka powietrze i jak mnie puka to prykam. Na poczatku mi bylo baaardzo glupio i upewnialam sie ze wie, ze to z broszki a nie z wysilku... teraz juz nie zwracamy na to uwagi, choc czasami wyjdzie ze mnie i powie 'wydus to powietrze' a ja naciskam brzuch i slychac tylko taki prrrrrrrrrrr, prrr, pr pr. masakra!
ja pamietak jak kieys na radke ubralam takie wielkie gacie obciskajace i potem ten tego i zapomnialam je zdjac dyskretnie w lazience , on sie do mnie dopiera a tu gacie po same cycki wstyd jak chiolera -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja właśnie też piwko otworzyłam bo nieogarniam hahhahahha my z moim nie mamy problemów z zawsydzeniem u mniem zabawa łechtaczką przy seksie to podstawa czasami od świętnie jakiś ciuszek kupię i szpilki założe ale tylko od święta bo za krótko to wszystko potem trwa hahhahhaha
-
nick nieaktualny
-
ej ale to jest nic znajomi lecieli 69 i nie zamkneli domu a jeszcze wtedy kumpela mieszkała z rodzicami więc jak się tak pięknie zabawiali na to weszła babcia.....kumpela mając penisa w ustach jak ją zobaczyła to omało nie zwariowała,a babcia w pełnym szoku jedynie wyksztusiła Kasiu co ty robisz?? historia autentyk
Eavonne lubi tę wiadomość