X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pozytywna odskocznia od starań :)
Odpowiedz

pozytywna odskocznia od starań :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam prośby o mówienie jak ma mnie rznac, w jakiej pozycji itp. Ale też się wstydzę. Ja nawet nie umiem się w czasie seksu sama po lechtaczce pocierać, a doszlabym tak w półtorej minuty :| Mało tego, jak P mnie pyta takim mruczacym głosem, co mi zrobić (spodziewając sie odpowiedzi typu "zerznij jak dziwke" ), to ja parskam śmiechem i odpowiadam KANAPKI!

Aga_Andzia, biedronka1982 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah Felicie jakby siebie widziala :P wogole u nas jest wiecej smiechu niz seksu.. a gra wstepna to sam smiech na sali.... jak mnie gdzies smyra to ja rze jak kon bo mnie laskocze :P ostatnio tez mnie smyra po plecach a ja do niego- cycki mam z przodu!

• kalitria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eta wrote:
    heehe dziewczyny szalejecie. kusi mnie wibrator po opisach kalitry ;)

to jezeli juz sie skusicie dziwczyny to wybierzcie sobie taki jak wam sie podoba. kolorem przede wszystkim. ksztaltem, wibracjami, itp. bo to bedzie wasz best frjend na zawsze. i go pokochacie jak wlasnych mezow. serio.

ja moj mam odkád rozeszlam sie z bylym mezem...od 2009. faceci mi wtedy byli niepotrzebni, a przyjemnosc jak najbardziej. az mi sie mordka usmiecha na wspomnienie jak go z pudelka wyciagalam. jak wyciaganie malego kotka z pudelka w wigilie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 22:08

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    mozesz ale musisz sie podzielic swoimi swinstwami :P
    nie widzę problemu hhhahah chociaż trzeźwa jestem więc trochę trudno mi tak wstrzelić się w tak gruby temat

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez jestem trzezwa.. ale chyba sobie piwko walne bo inaczej sie zarycze

Gośśśka lubi tę wiadomość

• eta Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierwszy raz odważyłam się powiedzić "zerżnij mnie jak dziwke" oczywiście po alkoholu. przełamałam sie i dalej juz jakoś poszło.

kiedy mamy bardziej ostry sex mega mnie podnieca jak facet mi rozkazuje, nazwie mnie "swoją dziwką" i takie tam - to mnie kręci :D

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    felice gatto wrote:
    Mało tego, jak P mnie pyta takim mruczacym głosem, co mi zrobić (spodziewając sie odpowiedzi typu "zerznij jak dziwke" ), to ja parskam śmiechem i odpowiadam KANAPKI!

A propos wtop. Jakie mialyscie wtopy podczas gry wstepnej, seksu, randki, z mezem czy z obcym. Dawajcie szczegoliki.

Mi czasami wdziera sie do srodka powietrze i jak mnie puka to prykam. Na poczatku mi bylo baaardzo glupio i upewnialam sie ze wie, ze to z broszki a nie z wysilku... teraz juz nie zwracamy na to uwagi, choc czasami wyjdzie ze mnie i powie 'wydus to powietrze' a ja naciskam brzuch i slychac tylko taki prrrrrrrrrrr, prrr, pr pr. masakra!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojemu tylko po alko... i on tez tylko po alko... tak to u nas jest smiech :) i obydwoje jestesmy troche wstydliwi

• eta Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    ja tez jestem trzezwa.. ale chyba sobie piwko walne bo inaczej sie zarycze

zaryczysz ze śmiechu czy zaryczysz bo płakać będziesz ?? :)

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    nie widzę problemu hhhahah chociaż trzeźwa jestem więc trochę trudno mi tak wstrzelić się w tak gruby temat

my wszystkie jestesmy trzezwe, to o maluszki sie staramy.

my po prostu jestesmy zdrowo walniete po kopula i tyle. dlatego ten watek. wszystkie kuku namuniu moge stres przelozyc na "Pamietniki Fanny Hill"

Gośśśka, Gośśśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalitria wrote:
    A propos wtop. Jakie mialyscie wtopy podczas gry wstepnej, seksu, randki, z mezem czy z obcym. Dawajcie szczegoliki.

Mi czasami wdziera sie do srodka powietrze i jak mnie puka to prykam. Na poczatku mi bylo baaardzo glupio i upewnialam sie ze wie, ze to z broszki a nie z wysilku... teraz juz nie zwracamy na to uwagi, choc czasami wyjdzie ze mnie i powie 'wydus to powietrze' a ja naciskam brzuch i slychac tylko taki prrrrrrrrrrr, prrr, pr pr. masakra!
    ja tak mam czasem jak mnie od tylu puka... normlanie porazka jakbym pierdziala co chwilke :L teraz juz nie ale kiedys tak...

ja pamietak jak kieys na radke ubralam takie wielkie gacie obciskajace :P i potem ten tego i zapomnialam je zdjac dyskretnie w lazience , on sie do mnie dopiera a tu gacie po same cycki :P wstyd jak chiolera :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eta wrote:
    zaryczysz ze śmiechu czy zaryczysz bo płakać będziesz ?? :)
    plakac :P i popijam wlasnie piwko :P

a plakac bede bo chce sie pod tranwaj zucic alno z klifu bo @ nie ma. ale to temat na inny watek!

• eta Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    plakac :P i popijam wlasnie piwko :P

a plakac bede bo chce sie pod tranwaj zucic alno z klifu bo @ nie ma. ale to temat na inny watek!

to narazie pij to piwo o reszcie pomyślimy jutro ;P

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eta wrote:
    to narazie pij to piwo o reszcie pomyślimy jutro ;P
    juz wypilam :P mysle nad drugim

• eta Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kochane ja idę do łoża mego małżeńskiego dzieci robić!! czas na kino dla dorosłych :D

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eta wrote:
    dobra kochane ja idę do łoża mego małżeńskiego dzieci robić!! czas na kino dla dorosłych :D
    bedziesz nagrywac ?:P

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie też piwko otworzyłam bo nieogarniam hahhahahha my z moim nie mamy problemów z zawsydzeniem u mniem zabawa łechtaczką przy seksie to podstawa czasami od świętnie jakiś ciuszek kupię i szpilki założe ale tylko od święta bo za krótko to wszystko potem trwa :P hahhahhaha

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja swoja lachteczke tez sie bawi... szczegulnie od tylu

Gośśśka lubi tę wiadomość

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś mówił tu o wibratorze ej jaki przypał bym miała w dniu ślubu mój zapomniał paska z domu i babcia zaczeła go szukać ......dziewczyny w ostatniej chwili zdążyłam!!!!!!

Puszysta lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ale to jest nic znajomi lecieli 69 i nie zamkneli domu a jeszcze wtedy kumpela mieszkała z rodzicami więc jak się tak pięknie zabawiali na to weszła babcia.....kumpela mając penisa w ustach jak ją zobaczyła to omało nie zwariowała,a babcia w pełnym szoku jedynie wyksztusiła Kasiu co ty robisz?? historia autentyk

Eavonne lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ