X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pozytywna odskocznia od starań :)
Odpowiedz

pozytywna odskocznia od starań :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomości

kalitria lubi tę wiadomość

• kalitria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    felice gatto wrote:
    Ja w sprawie anala. wyplukalam sie wężem od prysznica), lubrykant i jazda.
    ale jak? zdjelas glowke od prysznica i wsadzilas sobie weza??

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajęłam główkę i przylozylam do dziurki :) ciśnienie wlewa wodę do środka, tylko trzeba przezwyciężyć odruch zamknięcia dupki ;) potem chwilę trzymasz i ziuuu do kibelka. Jak masz potrzebę, to powtarzasz operację :P Parę razy skorzystałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, drazni mnie pisanie z telefonu, bo zmienia znaki. ZDJELAM nie zajęłam główkę, a po wszystkim puszcza się BAKI nie haki...

• kalitria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    felice gatto wrote:
    Kurcze, drazni mnie pisanie z telefonu, bo zmienia znaki. ZDJELAM nie zajęłam główkę, a po wszystkim puszcza się BAKI nie haki...
    a moim drugm pytaniem mialy byc wlasnie te haki ha ha ha.

aneczka2076 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie zastanaiwalam c o z ahaki :P ale stwierdzialm ze wole nie pytac bo moze ktos tu lubi sadomaso ;)

aneczka2076 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a własnie... lubicie takie zabawy? przebieranki, wiazanie itp?

• kalitria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    "mały", no właśnie jaki to dla was mały członek u faceta i jeśli macie dane to jakiego ma wasz partner.

hmmm mojego pancia maly jest taki fajny malutki jak spi. i zdradze wam cos tylko ciiiiiiiii, poza forum wydostac sie nie moze...
    jak zasypiam na brzuchu to moja prawa reka jest wyprostowana za moimi plecami i zawsze sie tak przysuwam zeby mi go w dlon wlozyl. i go jeszcze podrapie po jajkach troche i zasypiam. taki fajny milusi wtedy a ja dzongluje jajkami.

a rano znowu zupelnie inna historia. horrory jakies!!! jak slonce wstaje (a u nas na cyprze codziennie) to mnie wielachny cien jegomosci rzucony na moja twarz budzi. taki wielachny ze nie wiem czy nie wykorzystac do malowania sufitu od razu!!!

a tak serio to jest taki jak moj czajnis frjend. raz porownalam to sie nadymal jak paw i myslalam ze baka pusci. ale ile cm to nie wiem. no chyba raczej standard europejski.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 21:49

Eavonne lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    ja tez sie zastanaiwalam c o z ahaki :P ale stwierdzialm ze wole nie pytac bo moze ktos tu lubi sadomaso ;)

Ahahahahahaha, tak, lubię sobie lyknac taki hak rzeznicki, zeby go potem wyciskać po znaku, ahahahaha :D

A co do zabaw, to ja akurat lubię tylko dostać czasem lekkiego klapsa.

aneczka2076, biedronka1982 lubią tę wiadomość

• kalitria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    felice gatto wrote:
    Ahahahahahaha, tak, lubię sobie lyknac taki hak rzeznicki, zeby go potem wyciskać po znaku, ahahahaha :D

lyknac? po znaku?
    yyyy to ja ide wino otworze bo cos mi tu nie gra. zaraz pogadamy felice!!!! :D

felice gatto, aneczka2076, Aga_Andzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa, wyciskać po ANALU nie po znaku...

I tak, jak Kali, lubię pomietosic takiego miękkiego malucha :)

Aga_Andzia, biedronka1982 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    felice gatto wrote:

A co do zabaw, to ja akurat lubię tylko dostać czasem lekkiego klapsa.
    no wiesz :P rozne fetysze chodza po ludziach :P

A ja np lubie jak mi chlop zwiaze rece i mnie denerwuje... smyra mnie swoim tak gdzie nie powinien zamiast odrazu sie seksic :P

Kalitria.. do malowania sufitow.. hahah... lo boze :L

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz rozwale ten telefon, wrr... I jeszcze nie mam przez niego opcji edytowania, więc jak poprawiam, to piszę kolejny post i zaśmiecam wątek :(
    To była wypowiedź w stylu, hahahaha, dobry teks z tym sado maso. Tak, bo ja lubię sobie połknąć taki hak rzeznicki, żeby go potem po analu wycisnąć w łazience w ramach urozmaicenia doznań ;) ufff.. Chyba nic mi nie przerobilo tym razem :P

• kalitria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    felice gatto wrote:
    Zaraz rozwale ten telefon, wrr... I jeszcze nie mam przez niego opcji edytowania, więc jak poprawiam, to piszę kolejny post i zaśmiecam wątek :(
    To była wypowiedź w stylu, hahahaha, dobry teks z tym sado maso. Tak, bo ja lubię sobie połknąć taki hak rzeznicki, żeby go potem po analu wycisnąć w łazience w ramach urozmaicenia doznań ;) ufff.. Chyba nic mi nie przerobilo tym razem :P

aaaaa widzisz lyknelam wina troche i juz mnie sie leoiej czyta!

a jesli chodzi o sado maso to ja klapsy bardzo chetnie. nawet takie porzadne, mrrrr.

a moj znowu lubi jak mu gadam swinstwa. on wtedy moze dojsc w czyminuty. ale ja sie krépuje troché. nie umiem tak i to raczej nienaturalnie wychodzi. ale znowu jak popije to taka mam gadke, ze na drugi dzien jak mi przypomina to mowie tylko CICHO, NAWET MI NIE WSPOMINAJ. i burak.

Gośśśka, aneczka2076 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    felice gatto wrote:
    Kuzwa, wyciskać po ANALU nie po znaku...

I tak, jak Kali, lubię pomietosic takiego miękkiego malucha :)
    mietosik miekkiego tez lubie... szkoda ze jest miekki tak krutko :P

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czytam i nie wierze hahahhaha mogę się dopisać???kalitria dzięki za cynk :D :D

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta... jak ja sie napije troche alko to takie mi sie swinstwa wlanczaja ze na drugi dzien wsty spojrzec w oczy chlopowi :P albo naszemu spolokatorowi.. biedny chlopak :P

• eta Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heehe dziewczyny szalejecie :D haki:P, anal, lewatywy, jedziecie po bandzie!! 04icon_rotfl.gif

ja też lubię pomiętosić ptaszka, bo jest jak plastuś - taka plastelinka którą można wygiąć w każdą stronę ;) sweet :D

klepanie po tyłku, ewentualnie przywiązanie do łóżka - tak
    Innych rzeczy jeszcze nie próbowaliśmy.

kusi mnie wibrator po opisach kalitry ;)

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    dziewczyny czytam i nie wierze hahahhaha mogę się dopisać???kalitria dzięki za cynk :D :D
    mozesz ale musisz sie podzielic swoimi swinstwami :P

• kalitria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:

a nie mówiam. dopisuj sie bedzie wiecej zabawy :D

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ