pozytywna odskocznia od starań :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ecencia wrote:"mały", no właśnie jaki to dla was mały członek u faceta i jeśli macie dane to jakiego ma wasz partner.
hmmm mojego pancia maly jest taki fajny malutki jak spi. i zdradze wam cos tylko ciiiiiiiii, poza forum wydostac sie nie moze...
jak zasypiam na brzuchu to moja prawa reka jest wyprostowana za moimi plecami i zawsze sie tak przysuwam zeby mi go w dlon wlozyl. i go jeszcze podrapie po jajkach troche i zasypiam. taki fajny milusi wtedy a ja dzongluje jajkami.
a rano znowu zupelnie inna historia. horrory jakies!!! jak slonce wstaje (a u nas na cyprze codziennie) to mnie wielachny cien jegomosci rzucony na moja twarz budzi. taki wielachny ze nie wiem czy nie wykorzystac do malowania sufitu od razu!!!
a tak serio to jest taki jak moj czajnis frjend. raz porownalam to sie nadymal jak paw i myslalam ze baka pusci. ale ile cm to nie wiem. no chyba raczej standard europejski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 21:49
Eavonne lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:ja tez sie zastanaiwalam c o z ahaki ale stwierdzialm ze wole nie pytac bo moze ktos tu lubi sadomaso
Ahahahahahaha, tak, lubię sobie lyknac taki hak rzeznicki, zeby go potem wyciskać po znaku, ahahahaha
A co do zabaw, to ja akurat lubię tylko dostać czasem lekkiego klapsa.aneczka2076, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
felice gatto wrote:Ahahahahahaha, tak, lubię sobie lyknac taki hak rzeznicki, zeby go potem wyciskać po znaku, ahahahaha
lyknac? po znaku?
yyyy to ja ide wino otworze bo cos mi tu nie gra. zaraz pogadamy felice!!!!felice gatto, aneczka2076, Aga_Andzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfelice gatto wrote:Ahahahahahaha, tak, lubię sobie lyknac taki hak rzeznicki, zeby go potem wyciskać po znaku, ahahahaha
A co do zabaw, to ja akurat lubię tylko dostać czasem lekkiego klapsa.
A ja np lubie jak mi chlop zwiaze rece i mnie denerwuje... smyra mnie swoim tak gdzie nie powinien zamiast odrazu sie seksic
Kalitria.. do malowania sufitow.. hahah... lo boze :L -
nick nieaktualnyZaraz rozwale ten telefon, wrr... I jeszcze nie mam przez niego opcji edytowania, więc jak poprawiam, to piszę kolejny post i zaśmiecam wątek
To była wypowiedź w stylu, hahahaha, dobry teks z tym sado maso. Tak, bo ja lubię sobie połknąć taki hak rzeznicki, żeby go potem po analu wycisnąć w łazience w ramach urozmaicenia doznań ufff.. Chyba nic mi nie przerobilo tym razem -
felice gatto wrote:Zaraz rozwale ten telefon, wrr... I jeszcze nie mam przez niego opcji edytowania, więc jak poprawiam, to piszę kolejny post i zaśmiecam wątek
To była wypowiedź w stylu, hahahaha, dobry teks z tym sado maso. Tak, bo ja lubię sobie połknąć taki hak rzeznicki, żeby go potem po analu wycisnąć w łazience w ramach urozmaicenia doznań ufff.. Chyba nic mi nie przerobilo tym razem
aaaaa widzisz lyknelam wina troche i juz mnie sie leoiej czyta!
a jesli chodzi o sado maso to ja klapsy bardzo chetnie. nawet takie porzadne, mrrrr.
a moj znowu lubi jak mu gadam swinstwa. on wtedy moze dojsc w czyminuty. ale ja sie krépuje troché. nie umiem tak i to raczej nienaturalnie wychodzi. ale znowu jak popije to taka mam gadke, ze na drugi dzien jak mi przypomina to mowie tylko CICHO, NAWET MI NIE WSPOMINAJ. i burak.Gośśśka, aneczka2076 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heehe dziewczyny szalejecie haki:P, anal, lewatywy, jedziecie po bandzie!!
ja też lubię pomiętosić ptaszka, bo jest jak plastuś - taka plastelinka którą można wygiąć w każdą stronę sweet
klepanie po tyłku, ewentualnie przywiązanie do łóżka - tak
Innych rzeczy jeszcze nie próbowaliśmy.
kusi mnie wibrator po opisach kalitry -
nick nieaktualny