X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pozytywna odskocznia od starań :)
Odpowiedz

pozytywna odskocznia od starań :)

Oceń ten wątek:
  • BiB Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to znam takie wygibasy ale zdecydowanie wolę od tyłu...

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio wogole nie mam cihoty na wygibasy, szczegulnie jest partner musi trzymac mnie za nogi... tak mnie ostatnio moje stopa boli i wogole cala noga i biodra ze trudno mi ze schodow zejsc... a co dopiero wygibasy :p musze sie bardziej rozicagac i wiecej ciwyczyc te moje kosci :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    Mnie w takiej pozycji to by chyba cycki udusily a za nimi brzuch :p
    hahahahahah, dobre , dobre:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj kot ukradl mi chrupki.... Siedzie i jem sobie Doritosy (takie z chili ostre) a ten podbiega, za paczke i dyla do kuchni....

sowja droga on je uwielbia... tak samo jest z pistacjami.. bedzie ci z ust wyciagał

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    Mnie w takiej pozycji to by chyba cycki udusily a za nimi brzuch :p

Ahahahaha, padlam :D hahahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze dostarcza wam idealnej dawki smiechu i rozrywki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ba, aż oplułam monitor :D

Jedne są przyduszane przez własne cycki i brzuch, za to cycki innych (czytaj MOJE), w pozycji na pieska bujają się jak balony napełnione wodą, po wylaniu 3/4 jej objętości. Leżę na plecach w zimnym pokoju - elegancko aż miło. Okrąglutkie, sutki twarde, ładne, no miód malina po prostu. Wstaję, robi się cieplej, a one ziuuuuu.... na dół. Jakby grawitacja działała na nie poczwórnie mocno. Kiedyś chciałam zrobić cyganeczkę. Takie cyk cyk ramionkami i cycki jak jabłuszka raz w jedną, raz w drugą. No więc staję przed lustrem, robię te cyk cyk a one latają, i owszem, ale jeden w jedną drugi w drugą! Malo tego, chociaż to małe B, potrafią zrobić taki myk, że przy potrząsaniu zanim sutek doleci na bok, brodawka już wraca. One żyją własnym życiem!

biedronka1982 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to moje tez :P duze ale malo jedre i tez mi lataja.... wczoraj sie zalilam chlopu ze ja takie flaki mam to sie na mnie spojrzal popukal w czolo i zrobil taka dziwna mine :P znaczy chyba ze nie mam :P no coz :P

• ecencia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faceci po prostu kochają takie cycki jakie są :)

Makak lubi tę wiadomość

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co tu taka cisza? my wczoraj takie wygibasy wyczynialismy ze sie dziwie ze dzis chodze :P

Aga_Andzia, eta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe...powiem Wam, że niby zniknęłam z ovu żeby się mniej stresować, ale zaglądam na ten watek coby sobie humor poprawiać :)
    u mnie wygibasów niestety ostatnio nie było bo była @, ale już sobie poszła więc dzisiaj zaczynamy 0crazysex.gif

Eavonne lubi tę wiadomość

• eta Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my działamy 04icon_rotfl.gif w końcu owulka u mnie!!!nie ma na co czekać ;) za dwa tygodnie chwalę sie kropą zieloną :D

kalitria lubi tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eta trzymam kciuki za <3 i zielona krope!

eta lubi tę wiadomość

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to szalejcie dziewczyny tylko żeby lozka nie trzeba było wymieniac!!!! Ja jeszcze musze poczekać:-((

• kalitria Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chyba duracel do wymiany. 0sarcastic.gif

Eavonne, eta lubią tę wiadomość

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalitria dalas mi do myslenia. Sama chciałabym sprobowac wibratora tak z ciekawości??

• eta Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    No to szalejcie dziewczyny tylko żeby lozka nie trzeba było wymieniac!!!! Ja jeszcze musze poczekać:-((

moje tanie łóżko z IKEA już musiało zostać z tuningowane ;P mąż rozkręcił je i taśmę izolacyjną nakleił między styki śrub żeby tak nie skrzypiało.. :D

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co juz swojego Chinese friend wymeczylas? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    kalitria dalas mi do myslenia. Sama chciałabym sprobowac wibratora tak z ciekawości??
    ja kiedys mialam wibrator... i kurde chyba byl za groby bo sie nie miescil do srodka :P ale fajnie wibrowal... i jeszcze mozna bylo ustawiac czestotliwosc wibracji :P

• kalitria Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    a co juz swojego Chinese friend wymeczylas? :P
    Eavonne wrote:
    nie zabki... pamietacie tá reklame z krolikami duracela? one niby nigdy nie padaly. well... ja zem padla. mimo ze chyba na duracelu jechalismy oba.

ale calkiem dobre myslenie musze przyznac. i pamiéc cholera. dobra pamiéc!!! :D

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ