pozytywna odskocznia od starań :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja ostatnio wogole nie mam cihoty na wygibasy, szczegulnie jest partner musi trzymac mnie za nogi... tak mnie ostatnio moje stopa boli i wogole cala noga i biodra ze trudno mi ze schodow zejsc... a co dopiero wygibasy :p musze sie bardziej rozicagac i wiecej ciwyczyc te moje kosci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ba, aż oplułam monitor
Jedne są przyduszane przez własne cycki i brzuch, za to cycki innych (czytaj MOJE), w pozycji na pieska bujają się jak balony napełnione wodą, po wylaniu 3/4 jej objętości. Leżę na plecach w zimnym pokoju - elegancko aż miło. Okrąglutkie, sutki twarde, ładne, no miód malina po prostu. Wstaję, robi się cieplej, a one ziuuuuu.... na dół. Jakby grawitacja działała na nie poczwórnie mocno. Kiedyś chciałam zrobić cyganeczkę. Takie cyk cyk ramionkami i cycki jak jabłuszka raz w jedną, raz w drugą. No więc staję przed lustrem, robię te cyk cyk a one latają, i owszem, ale jeden w jedną drugi w drugą! Malo tego, chociaż to małe B, potrafią zrobić taki myk, że przy potrząsaniu zanim sutek doleci na bok, brodawka już wraca. One żyją własnym życiem!biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eavonne wrote:No to szalejcie dziewczyny tylko żeby lozka nie trzeba było wymieniac!!!! Ja jeszcze musze poczekać(
moje tanie łóżko z IKEA już musiało zostać z tuningowane ;P mąż rozkręcił je i taśmę izolacyjną nakleił między styki śrub żeby tak nie skrzypiało..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEavonne wrote:kalitria dalas mi do myslenia. Sama chciałabym sprobowac wibratora tak z ciekawości??
-
Puszysta wrote:a co juz swojego Chinese friend wymeczylas?Eavonne wrote:kalitria dalas mi do myslenia. Sama chciałabym sprobowac wibratora tak z ciekawości??
ale calkiem dobre myslenie musze przyznac. i pamiéc cholera. dobra pamiéc!!!