pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Ja też miałam mokro, a potem zaczęłam brać luteinę i też mokro ;P Bóle brzucha są normalne. Ja mam takie uczucie, jakby mi ktoś kamień położył na brzuchu, ale u każdego inaczej to wygląda. W każdym razie to normalne Macica robi swoje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 16:04
-
nick nieaktualny
-
Węziadła, na których 'wisi' macica sie naciągają - tak mi lekarz w pierwszej ciąży tłumaczył, dlaczego boli w drugiej tego nie miałam. Teraz też nie mam. Za to w większości, po drugim i kolejnych porodach obkurczanie macicy boli. Zwlaszcza przy kp. Mnie po urodzeniu drugiego ciagle pytali, czy chce leki, ale chyba mam wysoki prog bolu i nic nie czulam
SusannaDean lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnymajamia wrote:Węziadła, na których 'wisi' macica sie naciągają - tak mi lekarz w pierwszej ciąży tłumaczył, dlaczego boli w drugiej tego nie miałam. Teraz też nie mam. Za to w większości, po drugim i kolejnych porodach obkurczanie macicy boli. Zwlaszcza przy kp. Mnie po urodzeniu drugiego ciagle pytali, czy chce leki, ale chyba mam wysoki prog bolu i nic nie czulam
-
nick nieaktualnymajamia wrote:Węziadła, na których 'wisi' macica sie naciągają - tak mi lekarz w pierwszej ciąży tłumaczył, dlaczego boli w drugiej tego nie miałam. Teraz też nie mam. Za to w większości, po drugim i kolejnych porodach obkurczanie macicy boli. Zwlaszcza przy kp. Mnie po urodzeniu drugiego ciagle pytali, czy chce leki, ale chyba mam wysoki prog bolu i nic nie czulam
-
Sloneczkowa mama, to wspolczuje...
Ja wiedzialam, ze karmienie nie jest proste, ale nastawienie mialam, ze jakbym miala gryzc sciany, to bede karmic. Ale jak wspomnialam - troche wysoki prog bolu musze miec, bo nie kiedy uporczywie pytali, czy coś boli, a ja lajcik.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnymajamia wrote:Sloneczkowa mama, to wspolczuje...
Ja wiedzialam, ze karmienie nie jest proste, ale nastawienie mialam, ze jakbym miala gryzc sciany, to bede karmic. Ale jak wspomnialam - troche wysoki prog bolu musze miec, bo nie kiedy uporczywie pytali, czy coś boli, a ja lajcik. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś mi przy podpisywaniu umowy pracodawca tłumaczy o co tam chodzi z l4 i kiedy ile płatne (no ja to już wiem, ale mniejsza o to ) i mówi, ze l4 ciążowe to wypadek, ze płatne 100%, ale 'nas to jeszcze nie dotyczy'
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny..IUI nie było i nie Bedzie przynajmniej do lipca... Musze zaszczepić się na rozyczke. I za 3 mies najwcześniej będzie inseminacja. Naturalnie tez musimy uważać bo po szczepionce będę miała w sobie przez 3 mięs wirusa....poryczalam się przy lekarzu
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Dziś mi przy podpisywaniu umowy pracodawca tłumaczy o co tam chodzi z l4 i kiedy ile płatne (no ja to już wiem, ale mniejsza o to ) i mówi, ze l4 ciążowe to wypadek, ze płatne 100%, ale 'nas to jeszcze nie dotyczy'
cześć.
Ja wróciłam z uczelni. cholernie zle się dziś czuje ;/ -
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:Cześć dziewczyny..IUI nie było i nie Bedzie przynajmniej do lipca... Musze zaszczepić się na rozyczke. I za 3 mies najwcześniej będzie inseminacja. Naturalnie tez musimy uważać bo po szczepionce będę miała w sobie przez 3 mięs wirusa....poryczalam się przy lekarzu
Słoneczkowa ja mam dziś takie bóle z jednej strony brzucha i takie jak na @ ale wiele razy słabsze troche mnie to martwi.
A co ci jest? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:No właśnie. Wcześniej nie mogli poinformować?
Bóle są normalne kochana.
Ja słaba taką i jakby powietrze że mnie wypuścił. Ledwo się toczę. To pewnie przez ta nagła zmianę pogody.
No wcześniej nie miałam czegoś takiego a te 'ciągnięcia' bywają mocnesloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:No właśnie. Wcześniej nie mogli poinformować?
Bóle są normalne kochana.
Ja słaba taką i jakby powietrze że mnie wypuścił. Ledwo się toczę. To pewnie przez ta nagła zmianę pogody.
Lekarz nie przewidział ze ja jestem nieszczepiona... poza tym mogłam różyczke przechorowac bezobjawowo i mieć przeciwciała...ale ich nie mam... -
nick nieaktualnySzkoda że nie przewidział. Co ty pierwsza się zgłaszasz do kliniki ? Jakiś idiotą za przeproszeniem
Dla nich pewnie trzy miechy w ta czy w ta nie różnica a dla nas ogromną . Lekarz kobiety nie zrozumieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu a czemu nie bylas szczepiona?
Lekarz kazal mi patrzec optymistycznie i ze widzi mnie usmiechnieta za 2 tyg umaczyl ze nie mam wplywu na to czy cos sie stanie czy nie, mowil tez ze pacjentki bardzo sie nastawiaja na ciaze od pierwszego dnia nie dajac sobie taloego czegos ze moze sie cos stac nie maja tego z tylu glowy i przez to przychodza ogromne zalamania i ze trzdba to na spokojnie przejsc -
nick nieaktualny