pozytywny watek przyszlych mam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdka moj poprzedni gin wiedząc jaki jest u mnie problem na ostatniej wizycie zlecil mi badania tarczycowe prolaktyne i cos jeszcze i mowil ze wiecej nie bedzie zlecal zeby kosztow nie nabijac ze to juz mi nowy gin zleci po wywiadzie na 1 wizycie. mielismy wczesniej tez robione badania nasienia meza i moje hsg. po pierwszej wizycie w klinice gin zlecil mi amh, CA125 (ale to CA dletego ze mam endometrioze) lh fsh i cos jeszcze. wiecej nie potrzebowal bo zalecal nam 3 mies sprobowac naturalnie. jak przyszlo do decyzji do IUI ktora sie nie odbyla...zlecil caly pakiet moj i meza warty 900 zl (badania wypisze Ci wieczorem bo liste mam w domu)
Z tego co wywnioskowalam to obligatowyjnie trzeba miec HSG, badanie nasienia ale nie interesowalam sie tym na ile to jest obligatoryjne bo mialam te badania wczesniej zrobione -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdka nie mogę tej listy znaleźć. Ale w większości pokrywa się to z cennikiem z linku pakietu kobieta i pakietu mężczyzna. Oprócz tego na pewno była jeszcze dla nas obu grupa krwi
http://gameta.pl/gameta-lodz/cennik/?gclid=CKLEz4iPotMCFQqLsgodWLEIxQMamabyc3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:beta jej spadła... ja do jej pracy też sie wtracac nie bede. kazdy robi co uważa. w każdym badz razie popracowala kilka dni i jak się dowiedziała ze beta spadła to złozyla wypowiedzenie. kazali coś jej dzwigać ale odmówiła co z resztą popieram bo wiadomo dziecko najważniejsze. nie oddzywa się teraz do nas. stwierdziła, że to przez nas, ze dołożyłyśmy jej stresu...
-
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Nic się nie stało (a przynajmniej nic o tym nie wiemy). Usunęła profil nagle, zupełnie jak stokrotka92 (na początku podejrzewano ją, że jest tym samym użytkownikiem i chyba tak właśnie było, bo za dużo było podobieństw). Myślę, że wróci pod nowym nickiem.
Widzę susa, że wzięliście się ostro za pogłębioną diagnostykę. Teraz już będzie z górki. -